Gripa porcină a lui Toni Tecuceanu = 4.000.000 €

Toni Tecuceanu 1.jpg

Toni Tecuceanu făcea parte dindistribuția emisiunii „Cronica Cârcotașilor”
foto: arhiva personală

În curând se împlinesc cinci ani de când actorul Toni Tecuceanu s-a stins, potrivit medicilor, de gripă porcină. Dar rudele lui nu se dau bătute. După trei ani, se redeschide procesul intentat de familia actorului conducerii Spitalului „Matei Balș”, în care se cer daune morale de 4 milioane de euro.

La 3 septembrie, se repune pe rol procesul în care familia lui Toni Tecuceanu cere despăgubiri de 4 milioane de euro Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Procesul a fost suspendat timp de un an și jumătate. Rudele actorului au dat în judecată conducerea instituției spitalicești pentru faptul că a făcut public diagnosticul unui pacient fără acordul familiei.

Paul Tecuceanu, frate Toni Tecuceanu.jpg

Paul Tecuceanu este fratele regretatului actor Toni Tecuceanu
foto: Click!

„Așteptăm ca magistrații să-și facă datoria pentru că faptele sunt evidente. Secretul medical a fost divulgat fără acordul familiei”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Paul Tecuceanu, fratele lui Toni.

În ianuarie se împlinesc cinci ani de la moartea actorului

Dispariția fulgerătoare a actorului Toni Tecuceanu a șocat opinia publică. Actorul a fost internat la „Matei Balș” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul fiind acela de gripă porcină. Starea acestuia s-a agravat, a doua zi fiind necesară intubarea lui. Actorul a murit la data de 5 ianuarie 2010. Familia nu a crezut nici o clipă că Toni a decedat din cauza gripei porcine, așa cum a afirmat dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul spitalului „Matei Balș”, și a solicitat desecretizarea raportului medico-legal. Pentru că instituția a refuzat să facă asta, familia a dat spitalul în judecată, în același timp acuzând conducerea de aici că a dezvăluit diagnosticul pacientului fără acordul familiei.

Fratele actorului este de părere că decesul fratelui său a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva gripei porcine. De altfel, rudele actorului au apelat la specialiști din străinătate care au făcut o expertiză a  actelor medicale ale actorului. Aceștia ar fi stabilit că Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină. „Vom depune si expertiza noastră la dosar. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu cea de la IML, dacă se mai face sau nu”, ne-a mai spus Paul Tecuceanu. Toni Tecuceanu ar fi împlinit anul acesta 42 de ani.

Îți mai aduci aminte de rolurile haioase pe care le-a interpretat Toni Tecuceanu? Uite o SUPERgalerie FOTO aici:

 • Actorul era îndelung aplaudat în spectacolele de stand-up comedy
  foto: arhiva personală
 • A făcut parte din distribuția emisiunii „Cronica Cârcotașilor”
  foto: arhiva personală
 • A participat și la emisiunea „Cireașa de pe tort”
  foto: arhiva personală
 • Avea un chip foarte expresiv
  foto: arhiva personală
 • Toni Tecuceanu, 1972-2010
  foto: Click!
 • Maximize

1/5
Loading...
 
 

Citește și

 • Fratele actorului Toni Tecuceanu, care ar fi decedat din cauza gripei porcine, a acţionat în judecată Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş" şi cere daune morale de 4 milioane de euro. Paul Tecuceanu consideră că diagnosticul dat publicităţii nu este cel care ar figura în fişa medicală şi crede că actorul nu a murit din cauza gripei porcine.

 • Acţiunea intentată de familia actorului Toni Tecuceanu împotriva Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" prin care se cerea ca acesta să comunice dosarul medical complet al defunctului a fost respinsă, definitiv, ca neîntemeiată de Curtea de Apel Bucureşti relatează corespodentul Mediafax

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1