Grecia – România, meci eveniment la SURVIVOR. Faimoșii au dat verdictul: “Noi suntem mai certăreți decât ei”

faimosii_greci_si_romani.jpg

Faimoșii greci și români
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A revenit energia bună în tabăra Survivor România. În ediția difuzată duminică seara, echipele au fost mixte, formate din concurenții greci și românii noștri. Duelul a fost câștigat de Faimoșii celor două țări, iar recompensa a fost o cină copioasă.

Duminică, 20 iunie, Euro s-a jucat și în Republica Dominicană, însă nu la fotbal, ci pe traseul de la Survivor 2021. Echipele care au intrat pe traseu au fost mixte: echipa albastră, formată din Războinicii Greciei și ai României, s-a confruntat cu echipa roșie, compusă din Faimoșii celor două țări. S-au dat lupte grele pe traseu, însă în cele din urmă victorioși au ieșit Faimoșii greci și români, care au câștigat cu scorul de 10 la 6. Recompensa a fost o cină copioasă, la un restaurant din Republica Dominicană.

razboinicii_greci_si_romani.jpg

Războinicii greci și români
foto: Kanal D

Invitații străini au animat atmosfera în tabăra concurenților, care au spart monotonia cu această surpriză. “Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să jucăm cu ei și că mergem să mâncăm împreună, și că am luat din energia lor, pentru că este diferită de a noastră. Noi suntem mai certăreți, ei sunt mai pe vibe, zici că sunt din desene animate. Mi-a plăcut foarte mult”, a declarat pus Zanni.

“Sunt toată un zâmbet, sunt plină de energie, nu am cuvinte. Când am pierdut un punct mi-au dat energie și încredere. Îmi era dor de o energie bună, să câștigăm, să fim alături unii de ceilalți”, a spus și Elena Marin.

Citește și:

INTERVIU Culiță, dezvăluiri emoționante despre relația cu Daniela. Cu cine va rămâne prieten după Survivor

SURVIVOR 2021 Cosmin Stanciu, eliminat din cauza problemelor la plâmâni. Zanni a plâns în hohote

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5