Graviduța Jojo are probleme de sănătate. Își face singură injecții în burtă

jojo.jpg

jojo
Jojo își face singură injecțiile în burtă
Foto: arhivă personală

Jojo se află pe ultima sută de metri, căci luna aceasta va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta mai are un băiețel în vârstă de cinci ani, rezultat în urma căsniciei cu Ionuț Grama, iar de această dată va deveni mămică de fată. Va naște în preajma Sărbătorilor și-l va face tătic pentru prima dată pe iubitul ei, actorul Paul Ipate, cu care are o relație din 2014.

Cea de-a doua sarcină a fost mult mai dificilă pentru simpatica blondă, așa că de abia așteaptă să nască. În aceste luni în care își poartă fetița în pântec i s-au declanșat probleme la tiroidă, dar, în urma unor analize, a aflat că are și trombofilie, o afecțiune care-i creează cheaguri ce pot bloca curgerea sângelui. A început un tratament medicamentos pentru cele două boli, dar ceea ce este mai dificil este că trebuie să-și facă singură injecții cu anticoagulant.

jojo2.jpg

jojo
Jojo trebuie să-și țină trombofilia în frâu
Foto: arhivă personală

 

"Tiroida nu m-a speriat așa de tare, deși dă, în mod clar, tot felul de stări neplăcute, însă trombofilia mi-a creat multe nopți nedormite… Nu v-am povestit încă de la început pentru că mi-a fost teamă de asta. Mi-a fost teamă să mă și gândesc la asta, darămite să vorbesc despre ea. Nu vreau să fiu dramatică, însă poveștile multor femei care au trecut prin așa ceva sunt impresionante de-a dreptul. 

Am intrat de ceva vreme pe injecții cu anticoagulant. Nu credeam că voi reuși vreodată să îmi fac singură o injecție. Însă am reușit. Am avut un prag la un moment dat, când eram pe cale să bag pentru prima dată acul sub pielea de pe burtică. Însa am tras aer în piept și am făcut-o. Noroc că acele sunt subțiri. Am tot citit pe internet că în burtă nu doare. Nu e propriu-zis o durere, însă, cel puțin pe mine, mă ustură tare", a povestit Cătălina Grama, alias Jojo, pe blogul ei.

 

Loading...

Citește și

  • jojo gravida 8 luni

    Însărcinată în opt luni, Jojo continuă să ne uimească cu stilul ei vestimentar extrem de sexy pentru o graviduţă aflată pe ultima sută de metri. Actriţa a fost protagonista unei şedinţe foto printre zeci de crăciuniţe în ghiveci şi s-a asortat cu ele. Vedeta va deveni mămică de sărbători când va aduce pe lume o fetiţă.

  • paul ipate jojo

    2016 va rămâne, probabil, cel mai bun an pentru actorul Paul Ipate. A făcut senzație la ”Ferma vedetelor”, este gazda unei noi emisiuni de succes la Pro TV și, cel mai important, a primit vestea că va deveni tată pentru prima oară. Nu e de mirare că Ipate se simte inspirat să facă gesturi ”exotice”.

  • jojo

    Însărcinată în şapte luni cu al doilea copil, Cătălina Grama, alias Jojo, caută soluţii pentru problemele de sănătate prin care trece. Graviduţa a răcit în această perioadă şi cum îi este interzis să se trateze cu medicamente din farmacie, actriţa caută remedii naturiste care să o facă se se ridice din pat. Starea şubredă de sănătate i-a dat dureri de cap la propriu, iar blondina este nevoită să stea mai mult la pat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1