Laura Cosoi a lansat cartea de bucate «Papă tot», cu rețete pe care i le face fiicei ei

cosoi.jpg

Laura, alături de fiica ei, Rita

Deși este însărcinată și va naște în august, actrița a muncit enorm în lunile de izolare. Laura Cosoi (38 de ani) se mândrește cu noua sa carte de bucate, ”Papă tot. Rețete pentru o copilărie firească”, Editura Curtea Veche, și care se află deja în librării.

„Am muncit mai mult de un an la acest proiect de suflet, dar îmi doresc ca efortul să merite și mămicile să își găsească inspirația în aceste pagini. Am inclus în acest volum rețete complexe, preparate de inspirație românească (reinterpretate) sau internațională și feluri de mâncare pe care le-am creat special pentru Rita, fiica mea. Sunt doar mâncăruri preparate la abur sau la cuptor, fără sare, fără zahăr și totuși gustoase. Primul degustător a fost chiar Rita și, judecând după farfuria rămasă mai mereu goală. Acum să vedem cum va reacționa și surioara ei, care e pe drum!”, a scris ea, pe blog. Cartea costă acum 52,25 lei.

papa_tot_cop_1-600x905.jpg

Cartea costă acum 52,25 lei

Citește și:

Laura Cosoi, gravidă pentru a doua oară. A dezvăluit sexul copilului

Ingredientul secret care o face pe Laura Cosoi să arate atât de bine

Loading...

Citește și

  • laura cosoi

    Într-un haos total, în care numărul îmbolnăvirilor cu virusul din China, care a pus Organizația Mondială a Sănătății să declare pandemie miercuri seara, Laura Cosoi încearcă să ia lucrurile cu calm, fiind însărcinată cu al doilea copil. Actrița a mărturisit de la volanul mașinii că a pornit la drum, departe de București, pentru a se feri pe cât posibil de ceea ce va urma. Joi seara, în România au fost confirmate 52 de cazuri de îmbolnăviri pe teritoriul țării noastre și probabil că lucrurile nu vor rămâne pe loc.

  • Laura Cosoi se bucură din plin de ultimele zile de vară şi împărtăşeşte această bucurie şi prietenilor ei virtuali.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1