Graviduţa Andreea Tonciu a dansat pe scaun, la petrecerea de cununie

14-vedete-iziztonciu.jpg

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu s-a îmbrăcat la chef într-o rochie roşie ca focul și obraznic de decoltată. Soțul ei, Daniel (foto stânga), a sorbit-o din priviri

S-a măritat și Andreea Tonciu (29 de ani)! Daniel Niculescu (24 de ani) este numele celui care a luat-o de nevastă, așa că vineri (12 februarie) a fost rost de petrecere în familiile celor doi.

După ce au semnat în certificatul de căsătorie, proaspeții căsătoriți și-au rupt tocurile la pantofi la un restaurant de fițe din Nordul Capitalei, alături de nașii lor Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mâncarea a fost gustoasă, iar muzica pe măsură, căci Elis Armeanca i-a ridicat pe toți de pe scaune și a făcut senzație cu manelele lui celebre.

S-a zbânțuit pe tocuri de 10 cm

14-vedete-capturxzczca-dans.jpg

Andreea Tonciu
Andreea s-a dat în stambă la cheful de vineri

 

Chiar dacă e gravidă în cinci luni, Tonciu nu s-a putut abține să nu dea puțin din buric. Ba, mai mult, deși era încălțată cu tocuri de 10 cm, ea s-a urcat pe scaun și a început să se miște cu talent pe o melodie cântată cu foc de Armeanca. Dacă ceilalți au dansat pe lângă ea, nu la fel a făcut și nașul. Antrenorul stelist a stat la masă și a privit ca la televizor mișcările din buric ale doamnelor.

Loading...

Citește și

 • andreea tonciu cununie daniel niculescu

  Andreea Tonciu (29 ani) se poate considera în sfârșit o femeie împlinită, căci în urmă cu foarte puțin timp a devenit doamna Niculescu, după ce i-a spus “Da” lui Daniel (24 ani), alesul inimii ei. Bruneta a strălucit la propriu și la figurat, căci în afara de ținuta pregătită special pentru această zi, zâmbetul ei luminos i s-a asortat perfect cu starea de spirit. O rochiță într-o nuanță deschisă, scurtă și decoltată, cu pietre strălucitoare în partea de sus, dar și o haină de blană au accentuat perfect trupul viitoarei mămici.

 • andreea tonciu

  Vineri (12 februarie), Andreea Tonciu (29 de ani) a devenit femeie măritată. Bruneta i-a spus „Da!” lui Daniel Niculescu (24 de ani) în fața familiei și a ofițerului Stării Civile, care le-a oficializat cununia. Dacă acum pare să se fi cumințit, înainte să aibă o relație serioasă, vedeta se destrăbăla în fel și chip, atât în fața camerelor de filmat, cât și în viața ei privată.

 • andreea tonciu gravida daniel niculescu bebelus fetita

  Ce mult s-a schimbat viaţa Andreei Tonciu în ultimele luni. Şi-a găsit jumătatea, iar anul acesta se pregăteşte să devină mămică, dar şi să îmbrace rochia albă de mireasă. Bruneta nici nu îşi imagina că îşi va întemeia o familie în timp record.

 • andreea tonciu

  Zi mare în showbiz-ul autohton! A venit rândul Andreei Tonciu (29 de ani) să se căsătorească cu alesul inimii ei, tânărul afacerist Daniel Niculescu (24 de ani). Vineri (12 februarie), bruneta a devenit oficial doamna Niculescu. La fericitul eveniment au venit să-i fie alături prietenii dragi, nume sonore din peisajul monden.