Graviduța Alina Pușcaș își plimbă burtica prin insulele grecești

alina_puscas.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș este gravidă în șase luni
Foto: arhivă personală

În așteptarea noului sezon de "Te cunosc de undeva", emisiune pe care o prezintă la Antena 1 alături de Cosmin Seleși, graviduța Alina Pușcaș (32 de ani) se relaxează în vacanță. Iubitoare de apă și soare, frumoasa vedetă și-a luat iubitul de mână, pe medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și a dat fuga în Mykonos, una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei.

Alina nu este la prima vacanță din această vară. La începutul lunii iunie, în aceeași formulă, frumoasa prezentatoare și iubitul ei au plecat într-o super escapadă. Cei doi au închiriat un vas de croazieră şi au mers în Italia. Puşcaş s-a distrat de minune, a făcut plajă la bordul vasului și s-a simțit răsfățată în brațele lui Mihai, întocmai ca și acum.

alina.jpg

alina puscas
Alina a fost răsfățată de iubitul ei
Foto: arhivă personală

 

Însărcinată în șase luni cu o fetiță, Alina mai are un băiețel, pe care l-a botezat acum câteva luni, tot cu stomatologul Mihai Stoenescu. Chiar dacă micul Alrexandru nu a împlinit încă un an, va fi în curând frate mai mare. Felul în care vedeta Antenei 1 a aflat de a doua sarcină a fost unul emoționant și neașteptat: "Momentul în care am aflat vestea (n.r prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult", a povestit Alina Pușcaș.

alin_apuscas1.jpg

alina puscas
Vedeta și iubitul ei au ales Mykonos
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Regulile sunt făcute ca să fie încălcate! Alina Puşcaş a făcut mărturisiri surprinzătoare cu riscul de a-şi pune toate viitoarele mămici în cap. Însărcinată în aproape şase luni cu al doilea copil, prezentatoarea a povestit că deşi ştia că nu are voie să mănânce fructe de mare, în vacanţă ea a dat iama în carcatiţe şi arici de mare.

 • alina puscas insarcinata a doua oara

  Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

 • alina puscas vacanta croatia

  Vara a venit şi multe dintre vedetele noastre au fugit în vacanţe de vis departe de lumea dezlănţuită a showbiz-ului. Alina Puşcaş, prezentatoarea showului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a plecat într-o croazieră în Italia. În vacanţe exotice au fost şi Adina de la Heaven şi Yssa.

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” are un an plin, atât în viaţa de familie cât şi în carieră. După ce în 2015 a devenit prima oară mamă, iată că acum a aflat că este a doua oară însărcinată cu iubitul ei, stomatologul Mihai Stoenescu (41 de ani), cu care s-a logodit.