Graviduţa Alina Puşcaş a făcut mare show cu o lună înainte să nască

alina_puscas.jpg

alina puscas insarcinata 6 luni fetita
Alina Pușcaș (32 de ani) s-a relaxat total la cea de-a doua sarcină
foto: Arhiva Personală

Chiar dacă mai are mai puțin de două luni până naște, graviduța Alina Pușcaș e foarte activă și pusă pe șotii. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a făcut show în fața colegilor din trustul Intact joi seara, 22 septembrie, la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este însărcinată a doua oară şi va naşte la începutul lunii noiembrie. S-ar părea că Alina Puşcaş are o sarcină uşoară, spre deosebire de colega ei de show, Andreea Bălan, însărcinată în ultima lună, care nu a ajuns la petrecere.

Graviduța a venit la evenimentul trustului din care face parte şi nu numai că şi-a prezentat colegii de emisiune, alături de Cosmin Seleşi, dar a şi cântat câteva piese împreună cu juraţii Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

alina_puscas_1.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș, dezinvoltă pe tocuri cu o lună și jumătate înainte de a naște
foto: Gheorghe Chelu

 

alina_puscas_2.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș, dezinvoltă pe tocuri cu o lună și jumătate înainte de a naște
foto: Gheorghe Chelu

 

alina_puscas_3.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș, dezinvoltă pe tocuri cu o lună și jumătate înainte de a naște
foto: Gheorghe Chelu

 

Deşi are o sarcină avansată, vedeta Antenei 1 a arătat senzaţional într-o rochie roşie care-i îmbrăca perfect burtica de graviduţă. Cosmin Seleşi a făcut câteva glume la adresa colegelor lui însărcinate, iar despre Andreea Bălan a spus că e „posibil să fi născut şi de aceea nu a ajuns la eveniment”.

Însă a fost doar o glumă, căci Andreea Bălan, la fel ca Alina Puşcaş, mai are puțin de așteptat până își va strânge bebelușul în brațe.

Loading...

Citește și

 • alina puscas insarcinata a doua oara

  Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

 • alina puscas vacanta croatia

  Însărcinată în şapte luni, Alina Puşcaş a avut o "poftă" nebună de vacanţe în această sarcină. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a călătorit mult în ultimele luni. A bifat pe rând Grecia, Italia şi s-a întors recent din Croaţia unde a petrecut zile însorite cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

 • alina puscas, alina puscas mama

  Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Chiar dacă a încercat mult timp să țină ascuns numele tatălui copilului, bucuria nașterii a făcut-o pe Alina să lase secretomania la o parte și să confirme ceea ce Click! a arătat la începutul lunii august. Tatăl micuțului Alexandru este medicul Mihai Stoenescu.

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Alina Pușcaș (33 de ani), prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, este însărcinată pentru a doua oară şi la fel ca la primul copil, burtica abia i s-a conturat. Şatena a intrat în luna a cincea, însă abia se vede că poartă în pântece un frăţior sau o surioară pentru băieţelul ei de dor zece luni.