Gravidă în 8 luni, Mădălina Ghenea face ravagii cu decolteul adânc și picioarele lungi

madalina_fgenea.jpg

madalina
Mădălina Ghenea face ravagii și din ipostaza de mămică
foto:site elle.ro

Madălinei Ghenea îi stă foarte bine în ipostaza de mămică. Însărcinată în opt luni, aceasta nu renunță la fotografiile senzuale, fiind la fel de sexy și cu burtică.

Viitoarea mămică a acordat un interviu publicației Elle și, odată cu mărturisirile sale, Mădălina le-a oferit și un pictorial cu ea însărcinată, realizat chiar de iubitul ei, Matei Stratan.

Chiar dacă pozele, care o dezvăluie pe Ghenea în toată splendoare ei, au fost făcute ”în joacă” de cei doi, au lăsat să se citească pe chipul ei trăsături tipice viitoarelor mămici, dar parcă ei îi stă prea bine în această postură.

”Ne-am jucat. Nu a fost un plan să publicăm aceste poze. Sunt frânturi din fericirea noastra. Am ascuns până acum cum am putut mai bine minunea noastră. Ne bucurăm și suntem emoționați să vi le oferim. Sunt fericită să spun ca voi fi mamă/ sunt fericit să spun că voi fi tata”, au declarat aceștia publicației.

ghenea.jpg

madalina
Mădălinei Ghenea îi priește postura de mămică
foto:site elle.ro

Cu toate că se află în opt luni de sarcină, Mădălina nu s-a sfiit și a ținut să arate că este sexy-mămica anului. Cu un decoleu adânc, care a lăsat să i se vadă sânii perfect conturați și picioare lungi sculptate, Ghenea a oferit publicului o fotografie ”de pus în ramă”. Nici n-ai zice că este însărcinată, mai ales în opt luni.

Întrebată ce calități ar vrea să aibă viitorul copil aceasa a mărturisit că ar vrea ca ”inteligența emoțională, empatia și încrederea în sine” să îl definească.

Vedeți mai multe imagini cu Mădălina gravidă pe ELLE

Loading...

Citește și

 • Madalina Ghenea sarcina, Madalina Ghenea iubiti, Hollywood, cu cine s-a iubit Madalina Ghenea, actori celebri

  Singura româncă ce are în palmares relaţii cu cei mai râvniţi actori de la Hollywood se aşază acum la casa ei. Mădălina Ghenea a ales până a cules şi a făcut-o bine. Matei Stratan, bărbatul pe care îl va face tătic primăvara aceasta, provine dintr-o familie bogată, a cărei avere e estimată la 300 de milioane de euro.

 • madalina ghenea stirista prietene burtica

  Acum înţelege şi Mădălina Ghenea ce simţea Amalia Enache vara trecută, când aştepta cu emoţie să-şi strângă fetiţa la piept. Atunci frumoasa ştiristă de la Pro Tv lua masa cu actriţa căreia îi povestea cât de nerăbdătoare este să-şi cunoască bebeluşul. Se prea poate ca de atunci Mădălina Ghenea să fii fost şi ea însărcinată, având în vedere că în luna aprilie va naşte şi ea tot o fetiţă.

 • madalina ghenea

  După modelul Anna Lesko, Mădălina Ghenea a reuşit să ţină ascunsă o sarcină opt luni. Focoasa olteancă a aruncat bomba cu o zi în urmă când a pozat cu burtica proeminentă pe coperţile a două reviste, printre care una românească. În publicaţia italiană, Gioia, actriţa a povestit prin ce a trecut în primele luni după ce a aflat că este însărcinată şi cum a trecut prin emoţii mari crezând că va pierde sarcina.

 • madalina ghenea, matei stratan, madalina ghenea gravida

  Vestea că Mădălina Ghenea va deveni mămică a fost primită cu mare bucurie în ambele familii. Atât părinţii ei, de la Slatina, cât şi cei ai lui Matei Stratan aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a nepoatei. Puţini ştiu că în familia Stratan se află un reputat medic ginecolog, cu care Mădălina ar putea naşte fără probleme: bunica lui Matei.

 • Veste bombă! La vârsta de 28 de ani, Mădălina Ghenea se pregăteşte să devină pentru prima dată mămică. Actriţa este însărcinată în aproape opt luni şi urmează să nască la finalul lunii aprilie. Iubitul ei, milionarul Matei Stratan, este în al nouălea cer de bucurie că va fi tătic de fetiţă.

 • madalina ghenea instagram sani poza

  Frumoasa Mădălina Ghenea (28 de ani) le-a pregătit un mărţişor sexy prietenilor de pe Instagram.