Gravidă în 7 luni, Alina Puşcaş s-a întors în ţară, la fiul ei!

alina-puscas.jpg

alina puscas vacanta croatia
Alina Pușcaș și iubitul ei, medicul Mihai Stoenescu
FOTO: Arhiva personală

Însărcinată în şapte luni, Alina Puşcaş a avut o "poftă" nebună de vacanţe în această sarcină. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a călătorit mult în ultimele luni. A bifat pe rând Grecia, Italia şi s-a întors recent din Croaţia unde a petrecut zile însorite cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Alina Puşcaş a fost o gravidă relaxată de când a aflat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a făcut anunţul la începutul acestui an şi de atunci o tot ţine numai pe drumuri. S-a oprit la începutul acestei luni când au început filmările pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii pe care o prezinta, iar recent a revenit din Croaţia unde a petrecut doar cu iubitul ei. 

alina_iaht.jpg

alina puscas vacanta croatia
Alina Puşcaş a fost fără copil în vacanţă
foto: arhiva personală

"Cred că este timpul să mă întorc la fiul meu, voi ce ziceţi?", a scris Alina pe pagina ei de socializare. Vedeta Antena 1 va aduce pe lume în doar câteva luni o fetiţă. "Alexandru va avea o surioară. M-a şocat pentru că acum vreo două ore am aflat vestea. Nu am apucat să le spun celor apropiaţi, ştiu doar Mihai şi naşii. Suntem foarte fericiţi, ne-am dorit foarte mult o fetiţă, să fie pereche. Astăzi o să fie un motiv de petrecere, din nou. Acum sunt la salon, mă pregătesc. Pregătirile de botez sunt aproape de final, aşteptăm petrecerea. Pe calea asta am să anunţ toţi invitaţii să se distreze până dimineaţa. Nu ne-am gândit la un nume, e mult prea devreme. Nici nu ne aşteptam să aflăm atât de repede ce este. Chiar astăzi am primit o sugestie de Mihaela, dar am zis să nu ne grăbim. Pentru fetiţă cred că tot spre un nume românesc înclinăm“, mărturisea vedeta.

Loading...

Citește și

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Regulile sunt făcute ca să fie încălcate! Alina Puşcaş a făcut mărturisiri surprinzătoare cu riscul de a-şi pune toate viitoarele mămici în cap. Însărcinată în aproape şase luni cu al doilea copil, prezentatoarea a povestit că deşi ştia că nu are voie să mănânce fructe de mare, în vacanţă ea a dat iama în carcatiţe şi arici de mare.

 • alina puscas insarcinata a doua oara

  Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

 • alina puscas

  Alina Pușcaș (33 de ani) și Mihai Stoenescu își creștinează băiețelul de opt luni sâmbătă, 21 mai. Cei doi au ajuns la biserică în jurul orei 17.00, și deși au dorit ca botezul micuțului Alexandru să rămână secret, jurnaliștii au reușit să afle unde se desfășoară ceremonia.

 • alina puscas

  Show-ul ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) câştigă teren în faţa emisiunilor rivale, situându-se, ediţii la rând, pe primul loc, cu audienţe de peste două milioane de telespectatori. Reporterii Click! au pătruns în culise şi au asistat la munca titanică a echipei. În centrul atenţiei a fost însă graviduţa Alina Puşcaş.