Gravidă în 6 luni, Alina Puşcaş a mâncat arici de mare, complet interzişi în sarcină

alina_puscas.jpg

alina puscas insarcinata 6 luni fetita
Alina Pușcaș (32 de ani) s-a relaxat total la cea de-a doua sarcină
foto: Arhiva Personală

Regulile sunt făcute ca să fie încălcate! Alina Puşcaş a făcut mărturisiri surprinzătoare cu riscul de a-şi pune toate viitoarele mămici în cap. Însărcinată în aproape şase luni cu al doilea copil, prezentatoarea a povestit că deşi ştia că nu are voie să mănânce fructe de mare, în vacanţă ea a dat iama în carcatiţe şi arici de mare.

Alina Puşcaş este o pofticioasă în această a doua sarcină şi nu ascultă de sfatul medicilor. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" va deveni peste câteva luni mamă de fetiţă, însă deşi ştie ce restricţii are în privinţa alimentelor, ea a mărturisit că a cedat tentaţiei de a mânca fructe crude de mare.   

"Am mâncat scoici, caracatiţe şi arici pentru prima dată. Toate crude, deşi ştiam că nu am voie, dar am riscat. În unele restaurante dacă te văd că eşti însărcinată, refuză ei să te servească. Se întâmplă mai mult în localurile cu specific japonez. Am făcut fix pe dos la această a doua sarcină. M-am relaxat, faţă de prima. Dacă în schimb am vrut să mă bronzez  pe mâini, pe picioare sau pe spate, mi-am pus un prosop umed pe burtică. Probabil că mulţi o să mă critice", a spus Alina Puşcaş la Antena Stars după ce s-a întors recent din vacanţă. Vedeta tv a fost în Grecia şi în Italia, iar la începutul lunii august va pleca din nou în concediu. 

vacanta-alina-puscas.jpg

Alina Puşcaş stă numai în vacanţă
foto: arhiva personală

Specialiştii avertizează că peştele şi crustaceele crude ar trebui evitate pe întreagă durata a sarcinii, oricât de mult i-ar plăcea viitoarei mămici să le consume. Acestea pot conţine foarte multe bacterii precum sunt salmonella, toxoplasmoză sau chiar viermi, care se pot instala ca paraziţi în stomacul gravidei.

Prin gătire, peştele şi fructele de mare devin alimente sigure, deoarece bacteriile sunt distruse prin expunerea la temperaturi înalte. Tipurile de peşti pe care trebuie să-i evite femeile însărcinate sunt rechinul, peştele spadă şi macroul, deoarece aceştia conţin mercur în cantităţi foarte mari, substanţă care ar putea pune în pericol sănătatea gravidei şi a fătului.

Loading...

Citește și

 • alina puscas insarcinata a doua oara

  Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

 • alina puscas

  Alina Pușcaș (33 de ani) și Mihai Stoenescu își creștinează băiețelul de opt luni sâmbătă, 21 mai. Cei doi au ajuns la biserică în jurul orei 17.00, și deși au dorit ca botezul micuțului Alexandru să rămână secret, jurnaliștii au reușit să afle unde se desfășoară ceremonia.

 • alina puscas

  Show-ul ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1) câştigă teren în faţa emisiunilor rivale, situându-se, ediţii la rând, pe primul loc, cu audienţe de peste două milioane de telespectatori. Reporterii Click! au pătruns în culise şi au asistat la munca titanică a echipei. În centrul atenţiei a fost însă graviduţa Alina Puşcaş.

 • alina puscas casatorie mihai stoenescu

  A revenit pe sticlă la două săptămâni după ce a născut, semn că nu poate să stea departe de munca în televiziune. Alina Puşcaş şi-a lăsat copilul cu iubitul şi cu bona, dar se ocupă intens de pregătiruile pentru creştinarea băieţelului ei. Despre oficializarea relaţiei pe care prezentataorea o are cu Mihai Stoenescu, vedeta face declaţii surprinzătoare.