Grasu XXL, un munte de emoții! Iată prima poză cu fiica lui

12-grasu-xxl-fiica.jpg

Grasu XXL vede copilul ca pe o „responsabilitate imensă”

Rapperul dur Dragoș Nichifor (37 de ani), alias Grasu XXL, se transformă într-un munte de emoții când își ține fiica în brațe, iar asta o face și mai fericită pe iubita lui, psiholoaga Laura Andreșan (37 de ani).

Relația lor de 10 ani a ajuns în cel mai frumos moment după ce fosta „profă de sex” a născut la început de iunie o fetiță perfect sănătoasă. Chiar dacă Laura nu a avut o sarcină tocmai ușoară, acum a uitat de tot și se bucură când își vede iubitul cu micuța în brațe. Ea le-a făcut prima fotografie și a postat imaginea pe conturile sociale însoțită de replici imaginare ale fiicei care de abia gângurește. „Da... tu, bărbosule, nu miroși a mami mea. Bine, stau și cu tine cinci minute, că simt că ești de treabă”, a scris Laura Andreșan în dreptul fotografiei cu iubitul și cu fiica lor. 

Ce spune Grasu XXL despre rolul de tătic

grasu_xxl_laura_andresan.jpg

grasu xxl laura andresan
Laura Andreşan şi Grasu XXL (în plan îndepărtat) s-au învârtit printre standurile de la Romexpo, în urmă cu două luni
foto: Mihai Ionescu

 

Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, ne-a spus rapperul în exclusivitate.

Loading...

Citește și

  • laura andresan grasu xxl

    Laura Andreșan (37 de ani) a născut în mare secret. Fosta actriță de filme pentru adulți a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță, bucurie mare pentru ea și partenerul său, Grasu XXL, cu care este într-o relație de peste 10 ani.

  • laura andresan grasu xxl parinti

    Mult a fost, puțin a rămas până când Laura Andreșan, pe ultima sută de metri cu sarcina, își va cunoaște fetița pe care o poartă în pântece. Fosta starletă are emoții mari, care îi dau insomnii, prilej cu care a trecut în revistă momentele de care își va aminti cu plăcere, dar și ipostazele prin care nu ar vrea să mai treacă. Laura Andreșan se iubește cu Grasu XXL, alias Dragoș Nichifor, pe care îl va face pentru prima dată tătic.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1