Gospodarii i-au tocat pe bucătari

g114-vedetete-anamaria-si-cei-10-gospodari.jpg

La emisiunea “Gospodari fără pereche” (PRO TV) s-au uitat 2,7 milioane de telespectatori
Citeste tot despre: 

Toamna a adus cu ea noi grile de programe tv şi noi sezoane ale unor emisiuni deja consacrate. Veşnicele rivale, PRO TV şi Antena 1, aflate într-un permanent război cu show-urile de divertisment, au primit rezultatele pentru prima confruntare de luni seară. PRO TV a luat caimacul, cu ”Gospodari fără pereche”.

Anamaria Prodan (44 de ani) a intrat în rândul prezentatorilor tv cu priză la public. Ea a înregistrat, luni seară, audienţe frumuşele, cu emisiunea sa, ”Gospodari fără pereche”, în care mai mulţi burlaci de la ţară îşi caută jumătatea. 

Show-ul s-a aflat în top pe toate categoriile de public. În minutul de aur, la ora 20.58, peste 2,7 milioane de români urmăreau reacţiile gospodarilor în momentul citirii scrisorilor primite de la curtezane. 

PRO TV a obţinut 10.3 puncte de rating şi 29.0% share. 

g214-vedetet-chefi-2.jpg

Show-ul”Chefi la cuţite” (Antena1) a pierdut prima bătălie

 

Şi Antena 1 s-a descurcat bine cu ”Chefi la cuţite”, care s-a difuzat în paralel cu ”Gospodari fără pereche”, pe intervalul orar 20.30-22.30.  Numai că, spre deosebire de PRO TV, trustul Intact a bifat doar 8.4 puncte de rating şi 23.7% share, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 ani. 

Bucuroasă că a câştigat prima bătălie, Anamaria Prodan a prins curaj, pregătindu-le telespectatorilor noi surprize.

“Nebunia de-abia de acum începe! În ediţia următoare, după ce gospodarii mei le vor cunoaşte pe fete, se va lăsa cu dansuri, pupături, primele neînţelegeri, dar şi cu momentul mult-aşteptat, în care băieţii îşi vor alege «drăguţa». Pe cuvânt de peţitoare, se lasă cu horă!”, a declarat ea. 

În ediţiile următoare vor fi invitaţi Cătălin Moroşanu şi Loredana Groza. Deşi show-ul „Chefi la cuţite” s-a lăudat cu nunta dintre Gina Pistol şi Chef Cătălin Scărlătescu, aceasta nu a fost difuzată luni seara, urmând să apară într-un episod viitor. 

Pentru noul sezon al emisiunii, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au slăbit în jur de 30 de kilograme. 

«Vocea României» a bătut «X Factor»

PRO TV a învins Antena 1 şi duminică, zi în care s-au difuzat „Vocea României” şi „X Factor”. 

La PRO TV s-au uitat 1.600.000 de telespectatori, minutul de maximă audienţă înregistrându-se la 21.57, când s-au uitat la concurs în jur de 2.200.000 de români. 

Antena 1 a bifat doar 1.000.000 de telespectatori. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1