Giulia Nahmany, răvășitoare la petrecerea OK! A purtat o rochie de Hollywood

giulia_main.jpg

giulia nahmany petrecerea ok
Actrița a făcut furori pe covorul roșu
Foto: Dorin Constanda

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Giulia Nahmny (33 de ani) a fost o apariție absolut superbă la petrecerea OK!, joi seară (27 octombrie). Îmbrăcată într-o rochie de culoare argintiu-metalic, semnată de Maria Lucia Hohan, designerul care le îmbracă pe cele mai bine cotate celebrități de la Hollywood, Giulia nu a fost mai prejos de vedetele de peste Ocean. Liniile fluide ale ținutei i-au evidențiat silueta, iar machiajul i-a scos în evidență trăsăturile feței.

Giulia Nahmany a întors capete, pe covorul roșu de la Le Chateau. A arătat ca o zeiță în rochia creată de Maria Lucia Hohan. Blonda este mama a două fetițe, Caroline (5 ani) și Stephanie (4 ani), dar pare mai tânără decât colegele ei de breaslă. În ultimii doi ani, actrița a scăpat și de kilogramele în plus care îi dădeau mari bătăi de cap. Deși era frumoasă și atunci, blonda era complexată de silueta ei. 

giulia_1.jpg

giulia nahmany petrecerea ok
Giulia Nahmany a arătat ca o zeiță
Foto: Dorin Constanda

 

Giulia are acum un corp de manechin și nu se sfiește să arate mai multă piele și să poarte ținute cât mai sexy. După două sarcini, Giulia Nahmany le face concurență vedetelor mai tinere decât ea. Rochia argintie pe care a purtat-o Giulia costă în jur de 7.000 lei și a fost purtată și de celebra actriță Kate Hundson, la petrecerea de după premiile Oscar, organizată de Vanity Fair, în luna februarie a acestui  an. 

giulia_3.jpg

giulia nahmany petrecerea ok
Actrița a purtat o rochie care i-a evidențiat silueta suplă
Foto: Instagram

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • ”Mama”, cel mai dulce cuvânt de pe pământ. Fiinţa care i-a dat viaţă a rămas în sufletul şi în mintea Giuliei Nahmany, aceasta lansând recent o carte emoţionantă, în memoria celei pe care o iubeşte şi dincolo de moarte. Giulia povesteşte cum a învins depresia şi cum şi-a adunat puterile să meargă mai departe.

  • Giulia Nahmany

    Actriţa e de nerecunoscut pe coperta celui mai nou număr al revistei “Beau Monde”, după ce a “topit” 26 de kilograme în decursul anului trecut. Giulia Nahmany (33 de ani) s-a modelat cu sport, masaj, dar şi cu o alimentaţie din care a exclus carnea şi produsele de tip fast food.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5