Giulia Nahmany: «Kilogramele în plus au fost tragedia vieţii mele»

14-vedetcxzce-giulia-slaba.jpg

Giulia Nahmany
Giulia Nahmany - Acum 54 kg
Citeste tot despre: 

Actriţa e de nerecunoscut pe coperta celui mai nou număr al revistei “Beau Monde”, după ce a “topit” 26 de kilograme în decursul anului trecut. Giulia Nahmany (33 de ani) s-a modelat cu sport, masaj, dar şi cu o alimentaţie din care a exclus carnea şi produsele de tip fast food.

Acum, blondina cântăreşte 54 de kilograme şi recunoaşte că perioada în care a fost mai plinuţă a afectat-o enorm. “A fost pentru mult timp tragedia vieţii mele. Presiunea societăţii a fost foarte mare”, declară Nahmany în interviul respectiv. Artista a mai spus că, încă din adolescenţă, s-a lovit de idei preconcepute. “Nu poţi să cânţi şi să apari într-un clip pentru că eşti prea grasă. Asta mi-a spus profesorul meu de canto când aveam 17 ani. Am fost furioasă”, mărturiseşte actriţa.

14-vedete-gizxczxulia-grasa.jpg

Giulia Nahmany
Giulia Nahmany - Înainte 80 kg
Loading...

Citește și

  • Tatăl ei e proprietarul unui palat, dar cântăreaţa şi prezentatoarea Giulia Nahmany nu pare deloc interesată de acest subiect. „Nu ştiu nimic. Nu am ce comenta”, ne-a declarat superba blondă. Click! a aflat de unde se trage răceala  dintre cei doi: Itshak Nahmany a divorţat în 2010 de mama Giuliei, apoi a urmat o luptă aprigă pe avere.

  • giulia nahmany cancer san mama deces topless

    Giulia Nahmany a trăit o mare dramă anul trecut când mama ei a murit în urma cancerului de sân care a recidivat galopant. Afectată profund de cele întâmplate, însă ambiționată să dea tot ce are mai bun în carieră pentru ca mama ei să fie mândră de realizări, actriţ'a se implică din ce în ce mai mult în campanii de informare și de sprijinire a femeilor în fața pericolului pe care îl reprezintă cancerul la sân.

  • Giulia Nahmany şi soţul ei

  • Giulia Nahmany (32 ani) a avut parte de o surpriză de proporții, zilele trecute, când a participat, alături de alte nume sonore din industria filmului, la evenimentul caritabil ”Singapore International Film Festival”.