Giulia, îndrumată de fiică să meargă la estetician? Câte operații are vedeta

giulia-operatii-estetice.jpg

Giulia a vorbit deschis despre intervențiile sale estetice
Foto Instagram

Cum am ajuns în era în care operațiile estetice au devenit parcă un trend, tot mai multe vedete au început să vorbească în mod deschis despre intervențiile la care au apelat pentru a se putea simți mai bine în propria piele. Cântăreața Giulia este o „clientă asumată” a cabinetelor estetice și nu se sfiește să recurgă la aceste metode de înfrumusețare. De asemenea, artista a dezvăluit și care au fost motivele pentru care a decis să pășească în cabinetul medicilor esteticieni.

Giulia Anghelescu nu se sfiește să abordeze nici măcar subiectele pe care alte vedete autohtone le consideră ca fiind mult prea sensibile sau chiar tabu. Cu ocazia noului an, Giulia și-a dorit să scape de oboseala și cearcănele acumulate în 2018 și s-a decis să se lase pe mâna medicului estetician, pentru a-și corecta câteva probleme care începuseră să o deranjeze.

Cum un program încărcat își spune întotdeauna cuvântul, cântăreața s-a resimțit după concertele pe care le-a susținut de sărbători, și, mai cu seamă și cei din jur au contribuit la decizia ei de a vizita un cabinet de înfrumusețare.

Giulia și-a început noul an cu o vizită în cabinetul medicului estetician

Artista, în vârstă de 34 de ani, a decis să apeleze la câteva intervenții la nivelul feței, mărturisind chiar că fiica ei a fost în spatele deciziei. Micuța a fost cea care i-a adus la cunoștință vedetei că au apărut și pe fața ei câteva aspecte neplăcute care își fac simțită prezența odată cu înaintarea în vârstă și cu nopțile nedormite. Pe lângă o viață profesională plină, Giulia este și mamă a doi copii, de șase și trei ani, așa că, pentru ea, somnul nu este mereu o opțiune.

giulia-cabinet-estetician.jpg

Giulia, în cabinetul medicului estetician
Foto Instagram

Vedeta a explicat în cadrul emisiunii Teo Show că după maratonul de concerte de Sărbători, care a culminat cu șase concerte în noaptea de Revelion, a decis să facă o vizită în cabinetul unui medic estetician. „Vin după o perioadă foarte încărcată. Am avut 6 concerte în noaptea de Revelion, nu dorm suficient de luni de zile și oboseala și-a făcut simțită prezența. M-am hotărât să încep anul cu un mic refresh cosmetic la un medic estetician, care mă ajută de mulți ani să arăt mai bine și să am tenul proaspăt. Fac mici injecții cu Botox pentru a-mi corecta micile riduri de expresie”, a mărturisit Giulia.

giulia.jpg

Foto Instagram

Ce intervenții estetice are Giulia

În urmă cu doi ani, artista a apelat și la o rinoplastie, iar în prezent, vorbește deschis despre toate procedurile sale estetice. Mai nou, vedeta se află și la prima intervenție la nivelul sprâncenelor, pe lângă injecțiile cu botox la care apelează. Totuși, aceasta susține că are o limită în acest sens, nedorindu-și să arate nenatural.

„După vârsta de 30 de ani apar, inevitabil, micile probleme. Fiica mea mi-a spus că mi-au cam căzut sprâncenele, iar acum și domnul doctor sesizează aceeași problemă. Există un avantaj foarte mare atunci când apelez la medicul meu estetician. El face totul natural așa că nu o să arat ca venind de la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds când plec de aici”, a mai adăugat artista.

giulia-familie.jpg

Giulia are doi copii, o fetiță și un băiețel
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și

  • giulia-anghelescu-vlad-huidu

    Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu formează un cuplu de aproape 15 ani și par o familie fericită. Solista a fost invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță și a vorbit despre faptul că au trecut prin clipe cu adevărat dificile și că au fost la un pas de a divorța. Mărturisirea Giuliei a fost una plină de sinceritate și de emoție.

  • giulia anghelescu depresie

    Depresia potnatală nu este un mit, ci cruda realitate de care tot mai multe proaspete mămici se lovesc imediat după ce în viaţa lor se produc schimbări majore. Cântăreaţa Giulia Anghelescu a căzut pradă gândurilor negre şi a mărturisit că şi-a revenit greu după ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Antonia. Solista a vorbit despre această perioadă delicată la emisiunea "Dincolo de aparenţe", prezentată de Florentina Fântânaru