Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate! Iubita lui Smiley a filmat pentru o reclamă

gina-pistol1.jpg

Gina Pistol își etalează mândră burtica de gravidă pe Instagram
Foto: Instagram

Deși la început a fost extrem de reținută în privința sarcinii sale, preferând să țină „minunea” doar pentru familie și apropiați, iată că de când i-a crescut burtica, parcă Ginei i-a mai crescut și curajul!

Gina Pistol a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica la vedere, în rochii mulate, chiar dacă până acum fotografiile cu ea gravidă apăreau doar dacă paparazzi o surprindeau pe aceasta pe furiș, prin oraș.

Gina Pistol, cu burtica de gravidă în rochii mulate

Se pare însă că pozele au și o poveste în spate, Gina invitându-și admiratorii să arunce un rochi asupra rochiilor pe care le poartă, aceasta filmând pentru o reclamă.

gina-pistol2.jpg

Gina Pistol, sexy în rochii mulate
Foto: Instagram

Gina radiază de fericire încă de prima oară de când a aflat că urmează să devină mamă, iar silueta cu burtică o prinde de minune. Nu știm exact câte kilograme a acumulat aceasta în sarcină, însă din pozele cu pricina am zis că deloc, dacă n-am știi mai bine cum funcționează întreg procesul. 

gina-pistol3.jpg

Foto: Instagram

Gina și Smiley, de 3 ani împreună

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și au decis că este momentul să devină părinți.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1