Gina Pistol, în lenjerie intimă. Abdomenul ei atrage atenția cel mai mult

gi.jpg

gina pistol
Gina Pistol
Foto: arhivă personală

Gina Pistol s-a pus serios pe muncă la sala de sport, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, simpatica prezentatoare de la "Chefi la cuițite" se poate mândri cu un abdomen tare ca piatra, bine definit.

Ai putea juca șah pe abdomenul Ginei, atât de bine este lucrat. Cea mai căutată profă de fitness în rândul vedetelor a scos untul din vedetă, dar tot efortul a meritate. Vedeta tv s-a pozat în lenjerie intimă și s-a pus pe Internet, dar nu sânii văzuți în Playboy cu ani în urmă au atras atenția, ci forma fizică a acesteia.

gina.jpg

gina pistol
Abdomenul Ginei e tare ca piatra
Foto: arhivă personală

 

Recent, într-un interviu pentru Click!, Carmen, antrnoarea cu pricina, şi Gina au povestit cum au lucrat împreună. “Multe fete din Bucureşti, persoane publice din România, apelează la mine. Gina Pistol, Corina Bud, Ioana Tamaş, Nicole Cherry. În general, sunt soţii de fotbalişti şi cântăreţe, persoane publice care apar pe sticlă. Chiar dacă nu au timp să ajungă în Braşov, fac cu ele antrenamente la distanţă (n.r. prin live-uri pe Internet sau filmuleţe video). Trebuie însă să fie foarte motivaţi ca să se apuce singuri de lucru, dar să respecte şi dieta”, a declarat sexy-antrenoarea.

“Fac sport de trei ori pe săptămână. O oră şi jumătate durează antrenamentele şi lucrez fiecare parte a corpului: fese, abdomen, picioare, braţe. Am antrenor la distanţă, ca să zic aşa. Antrenoarea mea din Braşov, Carmen Fit, îmi trimite filmuleţe cu antrenamentele, iar eu execut mişcările respective în sală. Lucrez cu greutatea corpului, fac exerciţii cu banda elastică. Am aceeaşi greutate, 52 kg, însă am transformat grăsimea în masă musculară”, ne-a spus Gina Pistol.

Loading...

Citește și