Gina Pistol i-a purtat noroc lui Smiley în finala Vocea României. Bogdan Ioan a câştigat trofeul

finala_vocea_romaniei-gina_pistol.jpg

gina pistol în public la vocea romaniei
Gina Pistol, în plan îndepărtat, nu l-a scăpat din priviri pe Smiley în finala Vocea României
foto: Click!

Deşi idila lor nu mai este un secret pentru nimeni, Gina Pistol şi Smiley continuă să fie la fel de discreţi cu relaţia apropiată pe care o au. Vineri seara, blondina i-a fost alături în actul final de la "Vocea României", emisiunea de talente muzicale de la Pro Tv în care artistul este antrenor, iar elevul lui a ieşit câştigător. A stat cu telefonul în mână să surprindă cele mai bune momente, exact aşa cum procedează şi atunci când iubitul ei este pe scenă, şi din când în când şi-a privit pe furiş ruşinată partenerul cu care formează deja un cuplu de mai bine de un an.

Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley (35 de ani) continuă să se comporte ca doi străini în public. Toată lumea ştie că prezentatoarea de la Asia Express (Antena 1), care a fost plecată departe de România săptămâni întregi, formează un cuplu cu Smiley, dar atunci când se află în acelaşi loc, cei doi nu oferă privitorilor niciun indiciu cu privire la idila lor.

gina.jpg

gina psitol public finala vocea romaniei
Gina Pistol a stat foarte aproape de Smiley
Foto: arhivă personală

Aşa s-a întâmplat şi vineri seara la "Vocea României" când elevul lui Smiley, Bogdan Ioan a câştigat trofeul şi marele premiu de 100.000 de eruo. Gina a stat cuminte în public şi a privit spectacolul. A pus mâna pe telefon şi a înregistrat cele mai bune momente live, a făcut poze şi s-a rezumat să-şi privească galeş iubitul.

vocea_gjna_pistol.jpg

gina pistol vocea romaniei
Gina Pistol a stat în public cu Andreea Esca şi soţul ştiristei
foto: Click!

Blondinei i-au ţinut companie Andreea Esca şi soţul ştiristei, Alexandre Eran, care de altfel a surprins o serie de imagini cu Gina Pistol, printre spectatori.  

Gina şi Smiley, surprinşi la Sibiu anul trecut de Revelion 

Primele imagini cu Gina Pistol şi Smiley împreună au fost publicate de Click! în urmă cu aproape un an, la Sibiu. Atunci, Gina s-a aflat în piaţa unde iubitul ei concerta de Revelion şi i-a urmărit fiecare pas pe care el l-a făcut pe scenă. Iarna trecută, la fel ca şi acum prezentatoarea “Chefi la cuțite“ (Antena 1) și antrenorul de la “Vocea României” și-au transmis semnale, ca doi adolescenți. Ea l-a sorbit din priviri din public, iar el i-a răspuns la fel, uitându-se în ochii ei, în pauzele publicitare semn că ultima lună când au stat departe unul de celălalt, a fost grea.

 

 

Citeşte şi:

 

S-a despărţit de Gina Pistol? Mesajul ciudat postat de Smiley pe reţelele de socializare

Gina Pistol și-a făcut de cap, fără Smiley, la malul mării! Unde era artistul și cu cine s-a distrat blonda

Loading...

Citește și

  • Gina Pistol smiley

    Dorul e dor și cu asta basta! Gina Pistol a avut recent un moment de slăbiciune și a transmis un mesaj clar și așteptat de mulți. Aseară (10 decembrie), la o zi după aniversarea ei, vedeta a pus pe Instagram o imagine cât o mie de cuvinte, dedicată iubitului ei, Smiley.

  • Gina Pistol (37 de ani) și Smiley (34 de ani) formează de un an unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Au fost surprinşi de multe ori împreună, ba plecând în vacanţă, în Thailanda, ba la concerte, însă nici unul nu vorbeşte pe şleau despre amorul lor.