Gina Pistol, gravidă în rol de Crăiasa Zăpezii. Vedetele Antena 1 se pregătesc de Crăciun

gina_baza_dreapta_sus_copy.jpg

Gina Pistol (38 de ani)
Citeste tot despre: 

Au început pregătirile pentru emisiunile speciale de Sărbători! Vedetele Antenei 1 filmează pentru promo-urile de Crăciun. Alături de Loredana, Delia, Mirela Vaida, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Speak sau Florin Ristei s-au aflat şi cei trei juraţi de la „Chefi la cuţite” alături de colega lor Gina Pistol (38 de ani).

Doar că fostul model nu mai este silfida de altădată, fiind însărcinată în 5 luni. Chiar ea a declarat că a pus deja 10 kilograme şi a început să se mişte din ce în ce mai greu. De Sărbători, ea va intra în rolul Crăiesei Zăpezii şi... va cânta! 

xxgina_baza_dreapta_sus_copy.jpg

Gina Pistol a pus 10 kg în sarcină

Puţini sunt cei care ştiu că iubita lui Smiley a urmat în trecut cursuri de canto la şcoala Crinei Mardare, unde a studiat cu Oliver Popa. Aşa că zilele trecute Gina Pistol a cântat alături de colegii ei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu câteva melodii de Crăciun pe care le veţi vedea în decembrie pe Antena 1, luna când Pistol împlineşte şi 39 de ani. 
Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuţite” şi Smiley au anunţat cu emoţie că în primăvara viitoare vor deveni părinţi de fetiţă. 
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1