Gina Pistol, fotografie de colecţie. Cum arăta blonda când încă nu cunoscuse celebritatea

gina.jpg

gina pistol fost iepuras playboy
Gina Pistol a pozat de trei ori pentru revistele dedicate bărbaţilor
foto: arhiva personală

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi şi nu degeaba a fost ofertată de trei ori să pozeze în revistele pentru bărbaţi. Gina Pistol (33 de ani) face furori în rândul reprezentanţilor sexului tare, însă puţini ştiu cum arăta focoasa blondă înainte de a deveni celebră. Vedeta le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele sociale o imagine de pe vremea când încă se mai juca cu păpuşile, fotografie care a strâns rapid sute de aprecieri.

Gina Pistol nu s-a schimbat de pe vremea când era doar o copilă. Şi-a păstrat culoarea părului, pe care acum o îmbunătăţeşte la salon, ce-i drept, aproape aceeaşi tunsoare, dar şi figura inocentă. Fosta concurentă de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" şi de la "Ferma Vedetelor", de unde a fost eliminată recent, a devenit nostalgică după perioada în care nu avea nicio grijă şi nici nu cunoscuse răutăţile oamenilor. Blonda a publicat pe reţele de socializare o imagine cu ea din copilărie cu care le-a topit inima admiratorilor.

gina_pistol.jpg

gina pistol copilarie fotografie
Aşa arăta Gina Pistol în copilărie, când nu trecuse pe la bisturiu
foto: arhiva personală

Aceştia au remarcat că Gina Pistol nu s-a transformat radical de pe vremea când avea doar câţiva anişori, însă mărirea buzelor cu acid hialuronic este cât se poate de evidentă. În 2008, vedeta şi-a făcut o astfel de intervenţie la o clinică din Bacău, însă ce a avut de tras după numai ea ştie. Substanţa folosită nu a fost de cea mai bună calitate, aşa că Gina a avut surpriza neplăcută de a descoperi că în câteva luni i s-a format un chist, care trebuia operat imediat. Aceasta nu a fost singura experienţă neplăcută prin care a trecut fostul iepuraş Playboy, căci şi nasul vedetei a suferit o intervenţie chirurgicală nereuşită, în urmă cu 14 ani. Avea nasul "prăbuşit", iar nările îi erau astupate în proporţie de 80%. Cea care a reparat-o a fost medicul Adina Alberts. 

 

Loading...

Citește și

  • ferma vedetelor gina pistol tatuaje

    De când a ajuns la "Ferma Vedetelor", Gina Pistol s-a integrat repede în gaşca de la ţară. Prietenoasă de fel, blondei nu i-a fost greu deloc să se apropie de concurenţi, deşi a intrat mai târziu în ccursa pentru câştigarea marelui premiu de 50.000 de euro. Chiar dacă a încercat să stea departe de conflicte, Gina şi-a atras şi antipatii la "Ferma Vedetelor".

  • ferma vedetelor gina pistol eliminare

    Nu a făcut mulţi purici la "Ferma Vedetelor"! După patru săptămâni petrecute în ogradă, Gina Pistol şi-a făcut sâmbătă seară bagajul şi a plecat acasă. Blonda a fost eliminată după două probe de foc pe care le-a susţinut la duelul cu Cristina Cioran, însă nu s-a retras de la ţară cu mâna goală.