Gina Pistol, declarație-bombă: „Aș vrea să mă văd mămică”

gina.jpg

gina pistol
Gina Pistol visează să schimbe scutece
Foto: Facebook

Gina Pistol (35 de ani) este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi și este conștientă de acest lucru. Blondina a dat declarații picante despre viața ei personală și despre cum se menține în formă, la „Un Show Păcătos”. Ea a mărturisit că și-ar dori să devină mamă, dar că nu este un scop pentru ea, cel puțin nu în viitorul apropiat.

„Eu acasă, dacă vreau să adorm mai repede, trebuie să te joci în păr. Am o relaţie normală. Suntem doi oameni normali, sănătoşi la cap. Nu am discutat despre asta şi nu e scopul meu în viaţă să mă căsătoresc. Dap, aş vrea să mă văd mămică, dar nu e scopul meu în viitorul apropiat. Treaba aia cu ceasul biologic e adevărat. Am văzut eu pe internet cum trebuie să faci ca să se întâmple. O să vină şi la mine momentul ăla, dar să vedem când şi cum. Mama a avut foarte mare curaj căci mama s-a întors la muncă atunci când fratele meu avea 8 luni. Curaj sau inconştienţă să laşi un copil de 8 luni să fie crescut de un copil de 5”, a declarat Gina Pistol, la emisiunea „Un Show Păcătos”. 

Totodată, blondina a dezvăluit câteva secrete de înfrumusețare: „Mai fac tratamente pentru celulită. eu pot spune că la 35 de ani pot sta lejer în costum de baie alături de o fată cu 10 ani mai tânără. Nu mai beau băuturi cu zahăr, beau ceai".

 

Loading...

Citește și