Gina Pistol, chef-surpriză în Asia, de ziua ei

Născută pe 9 decembrie 1981, Gina Pistol (36 de ani) și-a aniversat ziua de naștere la mii de kilometri distanță de țară, tocmai în Cambodgia, unde se află pentru filmările show-ului “Asia Express”, de la Antena 1.

 

Chiar dacă nu a avut familia și prietenii aproape, membrii echipei  au făcut tot posibilul ca această aniversare să  fie una de neuitat. Alături de concurenți, aceștia i-au organizat o petrecere-surpriză, marea provocare fiind să găsească un tort care să semene la gust cu prăjiturile de acasă.

“Stăteam la masă, mâncam un pepene, când am auzit niște oameni cântând. Nu mă așteptam, prima oară am crezut că mi se pare că aud limba română, apoi i-am văzut. M-am bucurat tare, sunt fericită când văd că oamenii se gândesc la mine în astfel de momente. Le mulțumesc foarte mult, mai ales că ziua mea a fost un motiv de veselie și pentru concurenți, care au avut voie să vină și ei puțin.  Îmi lipsesc foarte mult oamenii dragi de acasă, dar voi recupera timpul pierdut cu ei când mă întorc”, a declarat Gina Pistol. 

Loading...

Citește și

  • Gina Pistol, Asia, Asia Express, vedere sexy, costum de baie, vedete sexy, Smiley, relatie, Antena 1

    S-au scurs 20 de zile de când frumoasa vedetă face turul Asiei, acolo unde filmează reality-show-ul “Asia Express”, pe care îl va prezenta, din primăvară, la Antena 1. De Moş Nicolae, Ginuţa s-a pozat sexy pentru Instagram, iar destinatarul “cărţii poştale” este, mai mult ca sigur, iubitul ei, Smiley.

  • Gina Pistol smiley

    Cel mai simpatic și misterios cuplu din showbiz a luat o pauză de ceva vreme, dar nu voită, ci silită. Gina Pistol a plecat în ASIA, la filmările emisiunii “Asia Express”, așa că lui Smiley nu-I rămâne decât să-i urmărească aventurile pe Internet. Și să-i dea “like-uri” pe Facebook sau “inimioare” pe Instagram.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1