Motivele pentru care Gina Chirilă și Calina Dumitrescu absentează de la «Bravo, ai stil!»

calina_dumitrescu_bravo_ai_stil_celebrities.jpg

Calina Dumitrescu a ales să nu mai participe la ediția din această seară de la Bravo, ai stil

În ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, în momentul în care se deschid porțile concurentelor, pentru a defila pe podium, își vor face apariția doar șapte dintre acestea. Gina Chirilă și Călina Dumitrescu sunt absentele ediției din această seară. Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, lămurește situația, explicând motivele pentru care acestea nu se află în show.

Gina Chirilă s-a simțit foarte rău în timpul filmărilor ultimei ediții, a fost scutită de la filmări, iar Ilinca Vandici a explicat exact ce s-a întâmplat cu soția lui Bogdan Vlădău, spunând că publicul se va revedea cu ea în gală.

 “Gina Chirilă, din păcate, nu va fi alături de noi. În ediția de joi aseară, aceasta s-a simțit rău, drept urmare în ediția din această seară a primit bilet de voie, tocmai pentru a se odihni. Îi dorim multă sănătate și o așteptăm cu mare drag să ne revedem în ediția de sâmbătă seară”, spune Ilinca Vandici.

gina_chirila_bravo_ai_stil_celebrities.jpg

Gina Chirilă nu va participa la ediția din această seară de a Bravo, ai stil, din motive medicale

Calina Dumitrescu, ceartă monstru cu tot platoul

Calina Dumitrescu a fost certată în platoul emisiunii «Bravo, ai stil» de juriu, dar si de Andreea Tonciu de faptul că nu are experiență în televiziune și nu știe ce este un reality-show, ba mai mult de atât, Andreea Tonciu i-a spus că nu are ce căuta în emisiune, chiar dacă cele două păreau că sunt prietene încă de la inceputul sezonului.

Fiica Catincăi Roman, Calina Dumitrescu, a explicat că i-au fost puse vorbe în gură, în culise, atunci când a spus că Gina Chirilă nu iese din zona de confort vestimentar și ar trebui să încerce ceva nou, adăugând faptul că nu i s-a părut normal să iasă pe ultimul loc în ediția de jurizare.

Calina Dumitrescu este absentă nemotivat din această ediție, în urma refuzului acesteia de a participa la filmările pentru ediția de vineri seară. Concurenta va suporta consecințele Regulamentului emisiunii, așa cum anunță Ilinca Vandici.

“Și Calina Dumitrescu lipsește în această ediție. Nici ea nu va fi alături de noi, în show-ul din această seară. Seara trecută a avut loc o dispută în care Calina a fost implicată. În urma acesteia, concurenta a refuzat participarea la emisiunea din această seară. Conform Regulamentului, suntem nevoiți să va anunțăm că se va trece la aplicarea procedurilor!”, continuă Ilinca Vandici. 

Care sunt consecințele refuzului Calinei Dumitrescu de a participa în ediția din această seară și ce vor avea de spus jurații în cazul acestei situații plină de neprevăzut veți putea află urmărind show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” din această seară, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D!
 

Loading...

Citește și