Gheorghe Turda s-a plimbat în Dubai cu sora sa, ca să-i facă în ciudă fostei iubite

14-1.jpg

Gheorghe Turda, alături de sora lui, Anuța

Cu pletele în vânt, cu hotelul Burj Al Arab în spate și un vas de croazieră luxos. Așa s-a pozat celebrul solist Gheorghe Turda (70 de ani), în vacanța petrecută recent în Dubai, însă nu alături de interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu (48 de ani), așa cum plănuiseră pe vremea când formau un cuplu.

 Din cauza geloziei, cei doi porumbei s-au certat la jumătatea lunii ianuarie și s-au despărțit definitiv.

În ciuda acestei decizii, Turda nu a renunțat la vacanța programată, schimbând doar partenera de drum. Astfel, în locul Nicoletei, celebrul maramureșean s-a afișat în Dubai la brațul surorii sale, Anuța. Îmbrăcată în fustă lungă, bluze înflorate și cu un batic pe cap, femeia a fost fascinată de peisajul luxos și de mașinile șeicilor, așa că au fotografiat câteva obiective. S-au pozat și în fața celebrului hotel  Burj Al Arab, dar și lângă un vas de croazieră uriaș, cu zâmbetul pe buze, semn că s-au distrat foarte bine în această escapadă.

Loading...

Citește și

  • Nicoleta Voicu a publicat pe Facebook o poezie compusă de ea prin care i s-a adresat dur lui Gheorghe Turda, fostul ei iubit, de care s-a despărțit cu multă controversă. Poezia publicată în urmă cu câteva zile a fost foarte apreciată de fani care i-au scris multe mesaje de felicitare.

  • Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, despartire, poezie, relatie

    Iubita mai tânără cu 23 de ani i-a dedicat lui Gheorghe Turda o poezie erotică pentru a-i obţine iertarea. Iată însă că artistul este de neclintit şi spune că nu o va mai primi niciodată pe Nicoleta Voicu în casa lui, pentru că a minţit. ”S-a văitat peste tot că m-a îngrijit atunci când am fost bolnav. O minciună mai mare ca asta nu am mai auzit”, a declarat pentru Click! artistul originar din Săpânţa.