Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Ce mesaj i-a transmis iubita mai tânără cu 30 de ani

gheorghe-turda-nicoleta-voicu-relatie_0.jpg

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au împăcat

Chiar dacă au decis acum în urmă cu un an să pornească pe căi separate, se pare că interpreții de muzică populară Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu pot lăsa atât de ușor în spate trecutul. Nicoleta Voicu a publicat o serie de mesaje pe rețelele de socializare, unde a precizat cât de mult înseamnă pentru ea relația cu Gheorghe Turda

Interpreta de muzică populară a scris o serie de mesaje pe Facebook, unde a explicat că nu mai este copil și știe ce vrea de la reația cu Gheorghe Turda. Nicoleta Voicu recunpaște că s-a comportat copilărește, dar că s-a maturizat, iar acum știe ce își dorește.

”Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu”, a scris Nicoleta Voicu pe rețeaua de socializare.

Nicoleta Voicu, mesaj emoționant, la un an de la despărțirea de Gheorghe Turda

”Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi. Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce va fi acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu ies la întâlniri, la un an de la despărțire

Într-un interviu pentru Antena Stars, Gheorghe Turda a mărturisit că se întâlnește în continuare cu fosta iubită, bucurâdu-se unul de compania celuilalt, însă nici vorbă de împăcare, spune acesta. Nicoleta are, însă, o cu totul altă variantă!

„A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos. Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă”, a spus Gheorghe Turda.

După ce artistul și-a spus varianta sa, Nicoleta Voicu a vorbit și ea pe marginea subiectului. Artista are cu totul o altă poveste, la mijloc fiind chiar vorba de dorința de împăcare.

„L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace. Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”, a spus Nicoleta Voicu pentru sursa anterior menționată.

Loading...

Citește și

  • După o iubire ca în povești, Nicoleta Voicu are doar reproșuri față de iubitul celebru. La începutul lui 2019, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au spus adio după o relație care părea să dureze pentru totdeauna, însă în final, neînțelegerile dintre ei i-au despărțit. Artista i-a transmis, în mod public, pe rețelel de socializare, că își dorește liniște și nu mai vrea să fie deranjată de el.

  • Nicoleta Voicu (48 ani) și Gheorghe Turda (71 ani) nu se decid asupra relației. S-au despărțit în ianuarie după un an de relație, apoi au avut mai multe tentative de împăcare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1