Gheorghe Turda, repaos încă două săptămâni

gheorghe-turda.jpg

Gheorghe Turda vrea să revină pe scenă
Gheorghe Turda vrea să revină pe scenă

Artistul va trebui să îşi continue repaosul acasă încă cel puţin două săptămâni. Acesta a fost sfatul medicilor, care l-au sfătuit să nu facă niciun fel de efort în perioada imediat următoare.

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda se va reface la domiciliu şi în următoarele două săptămâni. Medicii i-au recomandat acestuia repaos în următoarea perioadă.

"Se simte mai bine acum şi continuă tratamentul pentru încă cel puţin două săptămâni" de mărturisit Lucia, logodnica artistului, pentru ziarul Ring.

Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular la Piteşti. Incidentul a avut loc la Teatrul Davila din localitate, unde artistul se pregătea să urce pe scenă, pentru un recital, la un festival de muzică populară. Logodnica lui, Lucia Lazăr, i-a fost mereu alături, după ce a suferit accidentul.

turda-iubita_0.jpg

Gheorghe Turda şi iubita lui, Lucia lazăr
Gheorghe Turda şi iubita lui, Lucia lazăr

Pe de altă parte, Gheorghe Turda (66 de ani) îşi numără zilele până când va putea reveni pe scenă, să cânte.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular la Piteşti. Incidentul a avut loc la Teatrul Davila din localitate, unde artistul se pregătea să urce pe scenă, pentru un recital, la un festival de muzică populară.

  • Ghiţă, numa’ necazuri îmi faci! Nu-mi ajunge că în 1994, în America fiind amândoi, pe teritoriu - tu la Detroit, eu la Los Angeles – ajungând la Troy lângă tine, am aflat că eşti la spital.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1