Ghenea, pusă la colț, după ce a spus că era mai bine cu Ceaușescu

ghenea_main.jpg

madalina ghenea imagine ceausescu
Actrița a făcut niște afirmații scandaloase
Foto: Instagram

Mădălina Ghenea a comis-o! Olteanca a fost pusă la colț de fanii români după ce a publicat o imagine cu un citat, în care actrița spunea că lumea o ducea mai bine pe timpul lui Ceaușescu. Ca să se apere, bruneta le-a răspuns internauților indignați și le-a spus că, de fapt, a fost întrebată ce părere au părinții ei, însă această scuză nu a ținut.

Ghenea a publicat o imagine sexy, pe contul ei de Instagram, alături de un citat problematic: „Ceaușescu a condus un regim (comunist), dar toată lumea avea ce să mănânce și nu exista o prăpastie între cei bogați și cei săraci”. Citatul este o parte dintr-un interviu pe care Mădălina Ghenea l-a acordat revistei GQ Italia, iar actrița susține că a fost întrebată care este părera părinților ei despre regimul comunist prin care a trecut România.

madalina ghenea imagine ceausescuZoom
Aceasta este imaginea care a stârnit controverse
Foto: Instagram

 

Fanii Mădălinei Ghenea au fost indignați. Unul dintre ei i-a comentat vehement: „Să ai ce să mănânci nu e totul în viață. Lumea are ambiții. Cum poi venera un regim comunist? Doar dacă ai o mentalitate închisă...Îmi pare rău, Mădălina, dar ai dat un răspuns depășit”.

loading...
Loading...

Citește și