Gestul lui Gheorghe Turda care anunţa despărţirea de iubita tinerică

gheorghe-turda-iubita-nicoleta-voicu_1.jpg

gheorghe turda
Gheorghe Turda și iubita, sărut tandru pe scenă, pe vremea când erau fericiţi împreună
Foto: arhivă personală

Ghoerghe Turda şi Nicoleta Voicu s-au despărţit din motive aparent banale, dar se pare că relaţia lor stătea pe un butoi cu pulbere de mai multă vreme. Chiar dacă cei doi şi-au spus «adio» recent, din vară artistul îi transmitea semnale iubitei sale mai tinere cu 23 de ani. Atunci, întrebat dacă ar vrea să o ia de nevastă, interpretul de muzică populară a dat un răspuns extrem de tranşant.

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu şi-au spus ”adio”, săptămâna trecută. Au invocat motive pentru care în mod normal ar fi existat loc de reconciliere. Lipsa de afecţiune şi telefonul le-ar distrus idila care a debutat în urmă cu un an. Cântăreaţa susţine că a făcut numeroase sacrificii în această relaţie şi că a stat la căpătâiul maestrului pe patul de spital, când acesta a primit un diagnostic crunt. În fapt, Gheorghe Turda nu i-a lăsat niciodată de înţeles iubitei că relaţia lor va fi una de lungă durată şi se va finaliza în faţa altarului. Întrebat vara trecută dacă ar vrea să se recăsătorească, solistul a dat un răspuns care ar fi trebuit să o pună pe gânduri pe Nicoleta Voicu.  

"Am fost căsătorit o singură dată şi soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Ea seamănă foarte mult cu soţia mea, ca poziţie artistică, şi fetele mele o iubesc. Nu are sens să ne căsătorim, nici ea nu vrea, nici eu", a spus solistul stârnind o oarecare uimire pe chipul iubitei care nu se aştepta ca el să respingă din start varianta unei căsătorii. 

Nicoleta Voicu a părăsit casa în care locuia cu artistul 

Gheorghe Turda (70 de ani) şi Nicoleta Voicu (47 de ani) nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş de o săptămână. În timp ce solista i-a reproşat lipsa de afecţiune şi că stă prea mult de vorbă la telefon, cântăreţul o acuză de gelozie cruntă. Au renunţat chiar şi la vacanţa de luna viitoare, de peste hotare. Fosta iubită mai tânără cu 23 de ani a ţinut să-i reamintească artistului că l-a ajutat în cele mai delicate momente ale vieţii.

”I-am fost alături la bine şi la greu. Anul trecut chiar a fost traumatizant pentru că domnul Turda a fost diagnosticat cu carcinom (n.r- cancer de piele). M-a terminat psihic, m-a consumat, am stat prin spitale, de când a făcut analizele şi până s-a tratat. Totul a durat aproape două luni şi i-am fost alături trup şi suflet”, a povestit Nicoleta Voicu, pentru Click!, lăsând să se înţeleagă că totul s-a sfârşit între ei. 

 

Citeşte şi:

 

Gheorghe Turda și fosta iubită își aruncă vorbe grele după despărțire. Iată reproșurile! 

Nicoleta Voicu, despre motivele despărțirii de Gheorghe Turda: «Este o dependență»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1