Gestul lui Brigitte după ce a mărturisit că l-a înșelat pe Ilie Năstase

br_nastase.jpg

Brigitte Năstase
Foto Instagram

Brigitte Năstase pare să treacă cu ușurință peste divorțul anunțat de ea pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut anunțul divorțului, dar pe lângă asta ea a mărturisit că și-a înșelat fostul soț cu un băiat din Timișoara. Brigitte a mers în club de curând, unde s-a distrat și a primit mulți trandafiri cu care s-a fotografiat. iar mai apoi a publicat totul pe Instagram.

Bruneta are zâmbetul pe buze în imagine și a ținut în mâini un buchet imens de trandafiri pe care prietenii virtuali l-au apreciat imediat. „Să fii fericită, meriți!”, i-a scris unul dintre ei. Brigitte a scris în descrierea fotografiei că îl iubește pe Ilie și pare că buchetul de trandafiri ar fi fost primit chiar de la el. 

brigiteee.jpg

Brigitte Năstase
Foto Instagram

„Iubesc trandafirii. Te iubesc. Cel mai frumos cadou. Brigitte Năstase. Iilie Năstase”, a scris ea pe Instagram în dreptul fotografiei. 

Recent, Brigitte a mărturisit că și-a înșelat fostul soț cu un băiat pe care l-a cunoscut într-un club din Timișoara și cu care a încercat să aibă timp de mai multe luni o relație. Această relație extraconjugală i-a adus mai mult rău decât bine, iar bruneta a realizat cât de mult a greșit și a publicat un mesaj pe Facebook în care a povestit totul.

„În urmă cu un an, în deznădejdea mea și influențată de ura singurătății, am ieșit pentru prima dată de mulți ani, într -un club din Timișoara. Acolo am cunoscut un băiat, care în nebunia și rătăcirea mea de atunci, am crezut că-mi va acoperi rana încă proaspătă a trădării și singurătății. Pentru că acesta era un împătimit al vieții de noapte, am încercat, din nou în nebunia mea, să mă transform în femeia amatoare de club perfectă. Atunci am început să gust la început, apoi să consum în adevăratul sens al cuvântului băutură- respectiv șampanie. Cu cât mă afundam mai mult sufletește în această relație, cu atât mă depărtam mai mult de credința mea, de faptul că eu de fapt sunt un copil al lui Dumnezeu și în loc să fiu o lumină pentru cei din jur, am devenit o făptură plină de întuneric. Nu a trecut mult și acel băiat s-a dovedit a-mi produce răni mult mai mari decât cele produse de soțul meu. Cu multe regrete în suflet, și chiar mustrată până în adânc de fapta făcută, am încercat să repar căsnicia atât de mult dorită de mine cu ani în urmă. Însă, așa cum niciodată, o cănuță spartă și lipită nu va mai arăta la fel ca înainte, nici relația mea cu Ilie după această împăcare nu a mai fost altceva decât un șir îndelungat și dureros de reproșuri și învinovățiri reciproce. Atat de mult ne-am lovit unul pe altul în ultimele opt luni... Atât de mult ne-am schingiuit reciproc sufletele, plini de ură și răzbunare, încât am culminat în a-mi dori din suflet să închid acest capitol, să fiu iertată, dacă se poate, și să pot să îmi aduc aminte de Ilie, ca fiind bărbatul care m-a ajutat și ridicat atâția ani mai mult decât aș fi putut visa vreodată că poate să-mi ofere cineva în viața asta”, a scris ea

Loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase a mărturisit că l-a înșelat pe soțul ei, Ilie Năstase cu un bărbat din Timișoara, deși era conștientă că face o mare greșeală. Brigitte și bărbatul cu care a avut o relație s-au cunoscut în club, iar de acolo, cei doi au încercat să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit totul pe Facebook, imediat cum s-a întors de la biserică, unde a simțit că trebuie să facă o schimbare în viața ei, să ierte, dar și să fie iertată.

  • foto

    Multă cereneală a curs în legătură cu desele scandaluri și împăcări dintre Brigitte și Ilie Năstase. De multe ori, brunet, înfuriată de anumite gesturi ale soțului, refula și își vărsa nervii în mesaje pe rețelele sociale. De această dată a luat taurul de coarne și a depus cererea de divorț înainte de a confirma în presă sau pe Facebook despărțirea legală.