Gestul Ioanei Boureanu care arată că i-a declarat război iubitei politicianului

ioana_boureanu.jpg

ioana boureanu fiica cristi boureanu laura dinca iubita cearta
Ioana şi Laura nu îşi mai vorbesc după scandalul dintre adolescentă şi tatăl ei
foto: arhiva personală

Până mai ieri nedespărţite, Ioana Boureanu şi Laura Dincă, iubita tinerică a lui Cristian Boureanu, au ajuns la cuţite. După scandalul de acum câteva zile care s-a terminat la secţia de poliţie, fiica politicianului a dat cu piciorul nu doar la relaţia pe care o are cu tatăl ei, ci şi la cea cu iubita acestuia, de care era foarte apropiată. Ea şi Laura erau cele mai bune prietene, dar au devenit duşmance.

S-au dus vremurile în care Ioana Boureanu (15 ani) şi Laura Dincă (19 ani) petreceau de minune împreună, iar iubita politicianului îi ţinea partea în faţa tatălui ei. Aşa cum era de aşteptat după cearta din tată şi fiică, prietena lui Boureanu l-a susţinut în totalitate pe politician  şi a povestit că s-a ajuns aici pentru că adolescenta nu mai putea fi ţinută în frâu. Supărată că Laura s-a lansat în astfel de declaraţii, Ioana a făcut un prim pas în a-i arăta iubitei tatălui ei că între ele două nu mai poate exista o relaţie de prietenie. Ea a şters toate pozele pe care le avea cu Laura pe conturile ei de socializare. Se pare însă, că adolescenta a făcut acest gest şi pentru a-i fi pe plac mamei ei cu care locuieşte în prezent.

ioana_si_laura.jpg

ioana boureanu laura dinca cristian boureanu vacanta america
Ioana şi Laura au fost împreună în America, luna trecută
foto: arhiva personală

"Ioana a început să renunţe la Laura încă de acum câteva luni când a plecat de acasă şi era conştientă că tatăl ei şi iubita acestuia nu mai au încredere în ea. Acum, după scandal, a făcut «curăţenie» deplină. Ioana joacă după cum bate vântul. Când este în relaţii bune cu tatăl ei vorbeşte urât de mama ei şi invers. A şters pozele şi pentru a-i face pe plac mamei ei, care era geloasă şi îi reproşa mereu că se fotografiază cu Laura", au povestit surse din anturajul fetei lui Cristian Boureanu pentru Click!

Luni (12 septembrie) a început scandalul între politician şi fiica lui. Cristian Boureanu a dat cu subsemnatul la Secția 2 de Poliție pentru a clarifica de ce au degenerat lucrurile între el şi Ioana. Cei doi se aflau în zona Herăstrău, iar martorii susțin că politicianul ar fi obligat-o pe fată să urce în mașina lui, ca să o ducă acasă. Cristi susține că unica sa moștenitoare nu-l mai ascultă în ultimul timp, ba, mai mult, că ea ar fi plecat duminică (11 septembrie) din apartamentul lor din Constanța, fără consimțământul acestuia, pentru a petrece alături de prietenii din București, lucru care l-a înfuriat teribil. În prezent, cei doi nu îşi mai vorbesc, iar Ioana locuieşte cu mama ei, Irina, prima soţie a lui Cristian Boureanu.   

Loading...

Citește și

 • ioana boureanu tigara

  Fostul politician Cristian Boureanu nu-și mai poate ține fiica în frâu, pe Ioana, o adolescentă rebelă, în vârstă de 15 ani, pe care o are în custodie totală, astfel că astăzi, în jurul orelor 13.00, discuțiile dintre ei au degenerate într-un scandal în plină stradă. Oamenii legii au intervenit, la sesizarea jandarmilor, căci fata striga ca din gură de șarpe să fie salvată. Boureanu a fost escortat de patru mașini ale Poliției, la Secția 2, pentru declarații.

 • cristian boureanu

  Jandarmii care păzeau sediul unei ambasade au fost martorii unui scandal în care protagoniști au fost Cristian Boureanu și Ioana, fiica lui de 15 ani. În apropierea Parcului Herăstrău, jandarmii s-au autosesizat că din spatele unei mașini decapotabile o tânără țipa ca din gură de șarpe: " Mă ia acasă și mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie".

 • ioana boureanu fiica cristi boureanu sedinta foto plaja mare

  În urmă cu numai o lună, în familia lui Cristian Boureanu era liniște și pace! Mai mult, politicianul tocmise un fotograf profesionist pentru a le imortaliza pe cele mai importante fete din viața lui la malul mării. Laura, iubita de 18 ani, și Ioana, fiica de 15 ani, s-au întrecut în posturi provocatoare pe banii lui Boureanu.

 • cristian boureanu

  Pe numele lui Cristian Boureanu s-a deschis un dosar în care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, asta după ce luni după-amiază, 12 septembrie, a fost protagonistul unei scene de toată jena în București. Fiica sa l-a acuzat că a agresat-o în public, că a lovit-o și a tras-o de păr.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1