Ce gest al fanilor l-a surprins pe Mihai Morar: «E ziua în care mi-am dat seama că nu știu nimic»

mihai_morar_1.jpg

Gestul făcut de fani care l-a surprins pe Mihai Morar
Foto Instagram

Mihai Morar este un prezentator de televiziune extrem de îndrăgit, care se poate lăuda și cu o frumoasă carieră în radio. Morar se bucură de multă apreciere din partea admiratorilor săi, acest lucru fiind vizibil chiar și pe rețelele de socializare, unde prezentatorul emisiunii „Răi da' buni” a reușit să strângă nici mai mult nici mai puțin de 300 de mii de urmăritori. Acest lucru l-a bucurat enorm pe îndrăgitul moderator, care le-a redactat prietenilor lui virtuali o scurtă povestioară povățuitoare, în stilul lui caracteristic, prin care preciza cum s-a simțit în momentul în care a văzut câtă lume îl urmărește pe rețelele de socializare.

„Ziua în care am împlinit 300.000 de urmăritori e ziua în care mi-am dat seama că nu știu nimic. Azi. Pentru mine e un număr imens. Un om care face radio, cafea și gemene. Momentul de 300.000 m-a prins exact în locul ăsta. În care mi-am dat seama că nu știu nimic. Plecasem înainte de răsărit din cameră pentru a străbate satele Cretei pe bicicletă. Aproape de miezul zilei, după o urcare de la malul mării, pe stânci, cu multe turnante, ajung într-un sătuc cretan, de munte. Nu mai mult de câteva case. Și, în mijlocul lor, locul ăsta, din poză, mascat de florile fuchsia. Decid să fac o pauză de cafea. Locul are cel mai lung și greu de reținut nume. „Tis Litsas Ta Kamomata”. Primul lucru pe care l-am întrebat a fost: „Ce înseamnă tis-li-tsas-ta-ka-mo-ma-ta....?”. Femeia îmi întinde o mână puternică de cretancă de la țară și mă privește cu cei mai blâzi ochi: „Eu sunt Litsas! Și eu fac curat, eu gătesc, eu servesc și, în timpul liber, fac toate suvenirurile astea pe care le vedeți. De aia, numele localului, în traducere liberă, înseamnă: „Litsas face mereu câte ceva”. Punct. Clipa în care mi-am dat seama că nu știu, de fapt, nimic. Am făcut 300.000 de urmăritori pe insta. Iar Litsas are restaurantul numărul 1 pe TripAdvisor din toată zona asta de Creta și nici măcar nu se laudă cu asta. Iar eu o țineam pe Litsas din treabă”, a scris Mihai Morar. 

mihai_morar.jpg

Mihai Morar, alături de femeia despre care vorbește în povestioara sa
Foto Instagram

„Și ce-i dacă mă urmăresc 300.000?!? Am citit într-o povestioară a lui Zig Ziglar asta: „Nu ai cum să le știi tu pe toate. Continuă să evoluezi. Nu încape să te umfli în pene.” Sigur că sunt recunoscător. Și vă mulțumesc și aici, și acum. Dar „numerele” nu fac un “nume”. Gloria nu e să atingi celebritatea, ci, mai degrabă, inimi. Mândria nu ar trebui să fie vanitate. Mândria e să îți vezi de treaba ta.
Stau pe terasă la restaurantul „Litsas face mereu câte ceva”, beau un vin din Creta și văd marea. Iar Litsas își vede de treabă. Gătește, servește, povestește, vinde suveniruri făcute de ea, primește review-uri de 5 stele. Face bine. Și, în fiecare seară, la închidere, uită tot. Nu mai știe nimic. Mâine găsește ea ceva de făcut. Pentru că “Litsas mereu face câte ceva”. Ceea ce îmi doresc și mie. Și vouă. Cu drag, Mihai Morar”, a fost mesajul publicat de prezentatorul tv pe rețelele de socializare. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1