Gestul emoționant făcut de mama lui Marcel Pavel. Chiar dacă e foarte bolnavă, fiul ei e mai important

Marcel Pavel a mărturisit că mama lui i-a făcut o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciun moment, indiferent că este bolnavă și este nevoită să facă patru injecții pe zi, aceasta a urcat pe scenă și i-a dăruit un buchet cu flori.

Artistul a fost copleșit de gestul făcut de mama sa și a mărturisit că o iubește enorm. Dacă ar fi știut ce avea de gând să facă mama sa, Marcel nu i-ar fi dat voie să vină deoarece nu prea are voie să se deplaseze, așa cum a declarat artistul.

Zoom
Marcel Pavel și mama sa

"A venit pe scenă şi mi-a oferit un buchet de trandafiri şi am îngenuncheat. Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu i-aş fi dat voie să vină, nu prea are voie să se deplaseze. Are diabet, face patru injecţii pe zi. E viaţa mea mama mea. M-a copleşit. Tata era cam oscilatoriu, dar un talent extrem. De la el am moştenit. Tata era foarte dus. Acasă era extrem de dur, când ieşea din casă era un om dulce. Era simpatic cu toţi, numai cu noi nu prea. Eu sunt cel mai mic dintre fraţi", a declarat Marcel Pavel pentru Antena Stars

Zoom
Marcel Pavel alături de familia sa
foto: Ok! Magazine

Artistul a vorbit și despre relația pe care o are cu soția sa, dar și cum este ea în căsnicie. Marcel Pavel o consideră un stâlp al familiei și are mare încredere în deciziile pe care le ia.

"Soţia mea e cea mai înţeleaptă. Ea cântăreşte şi spune cum ar fi mai bine. Ea este pilonul familiei, nu eu. Ea e stâlpul casei. Am şi eu un cuvânt de spus", a continuat Marcel Pavel. 

loading...
Loading...

Citește și