Gestul de Paște făcut de Ioana Tufaru pentru mama sa

ioana_tufaru.jpg

ioana tufaru
foto: arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la moartea celebrei actrițe, Anda Călugăreanu. Însă, chiar dacă anii au trecut se pare că amintirile frumoase din sufletul fiicei sale, Ioana Tufaru sunt și acum vii.

Pentru că Sărbătorile înseamnă familie și liniște sufletească Ioana Tufaru (39 de ani) ne-a spus că și anul acesta a fost la mormântul femeii care i-a dat viață să o simtă pentru câteva clipe aproape. “Am fost la ea, la cimitir, să îi aprind o lumânare și să îi dau de pomană. Am făcut niște pachețele cu niște chifle rotunde-de pâine, am luat și pate vegetal, suc la jumătate și câte un măr. Nu am făcut o pomană mare. Cât mi-am permis și eu acolo. Nu merg nici des la cimitir, mă duc de patru ori pe ani: de Crăciun, Paște, în octombrie când s-a născut mama și în august când a murit”, a spus Ioana Tufaru pentru Click!.

Anda CălugăreanuZoom
Anda Călugăreanu

De asemenea, fiica regretatei artiste ne-a mai zis cum și-a petrecut anul acesta Sărbătorile Pascale: “Am fost lângă iubitul meu, Ionuț și fiul nostru Luca. Am pus pe masă de toate, sarmale, friptură de pui, ouă umplute, ciorbă de perioașe și normal am vopsit și ouă roșii. A fost un Paște tare liniștit și fericit”.

 

mare233.jpg


Ioana și Ionuţ ne-au mărturisit că momentan se axează pe educaţia lui Luca și nu se gândesc la un al doilea copil
Fotografii: Dorin Constanda

ioana_tufaru.jpg

ioana tufaru
Ioana Tufaru a renunțat la brunet
foto: arhiva Click!
loading...
Loading...