Gest impresionant făcut de Monica Gabor în memoria mamei. ”Așa mă vindec”

monica_gabor.jpg

monica gabor romania
Monica Gabor spune că nu și-a revenit după pierderea mamei
Foto: Arhiva personală

Monica Gabor se află la Los Angeles, dar nu și-a uitat mama, pe Veronica Bulai, care s-a stins din viață în timpul unui pelerinaj, după ce a fost lovită de o piatră la intrarea în peștera Polovragi. La patru ani de la tragicul accident, Monica Gabor încă își caută vindecarea.

Monica Gabor a cinstit memoria mamei sale, care a murit în august 2013. Aflată în pelerinaj la mănăstirile din Gorj, femeia de 54 de ani a fost lovită de o piatră de șapte kilograme, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

”Voi cum încercați să acceptați faptul ca o persoana iubită nu mai e cu voi? Eu mă rog și merg de câte ori trec prin momente grele la un centru dedicat oamenilor străzii și le dăruiesc cât mai multe lucruri care îi plăceau mamei noastre, Veronica. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Monica Gabor pe contul personal de Facebook, în dreptul unei imagini în care se află alături de doi oameni ai străzii, cărora le-a adus o mulțime de provizii.

monica_gabor.jpg

monica gabor
Monica Gabor, alături de oamenii străzii cărora le-a dus de mâncare
foto: arhivă personală

 

Reacțiile critice nu au întârziat să apară, însă Monica le-a răspuns cu multă eleganță și sensibilitate. ”Dacă nu ai face publice aceste gesturi care le faci, ar fi mai primite!”, a comentat cineva.

Iată cum a răspuns Monica: ”Mă așteptam la astfel de reacții, sunt clasice. Împărtășesc cu drag ce fac doar pentru ca am persoane care îmi scriu în fiecare zi, curioase și de multe ori îngrijorate pentru mine. Pentru mine aceste gesturi sunt parte din vindecarea de care am nevoie după experiența traumatizantă prin care am trecut, în plus știu sigur că dacă draga noastră mama ar mai fi în viață, m-ar susține în astfel de demersuri. Vă doresc din inimă să vă mai deschideți sufletele și mințile și să acceptați ca nu toți ne comportăm identic după pierderea cuiva drag. Fiecare dintre noi are dreptul să-și aleagă propria modalitate de a ține doliu. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe toți pe care i-am pierdut și i-am iubit, dar și pe cei de care nu își mai aduce aminte nimeni”.

Loading...

Citește și

  • monica gabor

    În urmă cu patru ani, Veronica Bulai, mama Monicăi, Alinei și a Ramonei Gabor, a murit într-un accident stupid. Aflată în pelerinaj la mănăstirile din Gorj, femeia de 54 de ani a fost lovită de o bucată de piatră de șapte kilograme, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

  • ramona gabor monica gabor

    Întâlnire emoţionantă între Monica şi Ramona Gabor! Cele două surori s-au văzut după o perioadă lungă de câteva luni. De data aceasta, vedetele nu şi-au mai dat întâlnire pe pământ românesc, aşa cum s-a întâmplat de Paşte, ci tocmai la Los Angeles, locul unde miercuri (26 iulie) va avea loc lansarea unei noi afaceri, o aplicaţie de livestreaming, pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1