George Zafiu, înlocuit din funcţia de director de programe al Europa FM. Ce se întâmplă cu „Deșteptarea”

Citeste tot despre: 

George Zafiu a fost schimbat din funcţia de director de programe al Europa FM, însă va continua să prezinte matinalul. De asemenea, directorul de programe al Virgin Radio, Andrei Stroe, a încheiat colaborarea cu postul de radio.

George Zafiu, care ocupa de mai mulţi ani funcţia de director de programe la Europa FM, a fost înlocuit, însă va prezenta în continuare matinalul postului, „Deşteptarea“. Din toamnă, poziţia va fi ocupată de un alt angajat Europa FM, realizatorul Ciprian Dinu, potrivit adevarul.ro.
 Motivul schimbării, potrivit mesajului trimis angajaţilor Europa FM, ar fi audienţele la nivel naţional, care au tot scăzut potrivit ultimelor valuri de măsurători. 
„Lucrăm de ceva vreme la un plan prin care încercăm să ne recâştigăm audienţa la nivel naţional. Ştim bine că suntem un radio relevant, aşa a fost Europa FM dintotdeauna. Vrem însă să redevenim prima opţiune pentru ascultătorii de radio din targetul nostru. Iar parte din acest plan înseamnă, în primul rând, o redefinire a rolurilor. «Deşteptarea» este principala emisiune a postului şi trebuie să beneficieze de întreaga energie a lui George. O energie pe care o cunoaştem toţi atât de bine şi care a făcut din acest radio un reper iubit şi respectat“, se arată în mesajul intern obţinut de Paginademedia.ro.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1