George Mihăiţă şi Sofia Vicoveanca au chefuit duminică, de ziua de naştere

Citeste tot despre: 

Celebrul actor George Mihăiță, căruia rolul din pelicula ”Reconstituirea”, în regia lui Lucian Pintilie, i-a adus celebritatea, în urmă cu exact cinci decenii, a schimbat duminică prefixul.

A împlinit 70 de ani, prilej pentru colegii săi, dar și pentru cei apropiați să îl bombardeze cu felicitări, dar și cu daruri.  Artistul și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de la petrecerea unde și-a îndulcit invitații cu câte o felie din tortul imens, din ciocolată, pe care tronau două lumânări cu anii maestrului. Semn că  se simte mult mai tânăr și că nu se prea împacă cu vârsta din buletin, el le-a dat repede deoparte. La ceas aniversar, George a lansat volumul ”Reconstituirea unei vieți”: ”70 de ani de viață și 50 de carieră, totul între aceste două coperți. Am pus mâna pe primul exemplar al cărții biografice și abia aștept să aud și părerile voastre”, a menționat artistul, pe Internet. 

Dar duminică a fost prilej de sărbătoare și pentru Sofia Vicoveanca, solista care a împlinit 77 de ani. Ea arată însă cu mult mai tânără și asta datorită unui stil de viață sănătos. În plus, muncește foarte mult și adesea face naveta Suceava-București, pentru a-și vizita fiul, Vlad, dar și pe cele două nepoate. 

12_sofia-bunnnnnnnnnnn.jpg

Sofia arată impecabil și acum

 

Loading...