Gemenele lui Cristi Borcea au împlinit 2 ani. Poză cu toată familia, de Mărțișor

pelinel-borcea-familie.png

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii
foto: Instagram

Primăverile sunt cu totul speciale pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea de când au devenit părinți de gemene. Pe data de 1 martie 2019, vedeta a adus pe lume două fetițe, pe care le-a botezat Rania Maria și Maria Indira.

Azi, 1 Martie, cu ocazia aniversării micuțelor, fostul model și soțul milionar s-au pozat alături de cele trei comori ale lor: fetițele și fratele loor, Milan. "Pentru noi, această zi este magică și ne-a adus o fericire imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viața noastră. O primăvară cu dragoste și încredere vă dorim tuturor", a scris Valentina Pelinel pe conturile sociale, în dreptul pozei cu toți membrii familiei sale.

pelinel-borcea-copii.png

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii pe care îi au împreună
foto: Instagram

Copiii, cele mai frumoase mărțișoare și pentru Liliana Fedorca și Anca Țurcașiu

Și pentru Anca Țurcașiu ziua de 1 Martie e specială, nu doar pentru că este Mărțișorul. Fiul ei, Radu Alexandru a împlinit 22 ani. ”Mărțișor! Cea mai importantă zi din viața mea. Radu. Copilul meu, Mărțișor. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris și Anca. Fiul vedetei este student în anul III la Facultatea de Inginerie Spaţială din București. 

turcasiu_fiu.jpg

Poza publicată de Anca Țurcașiu, de ziua fiului
foto: Facebook

Alte două mame s-au bucurat zilele acestea să-și aniverseze copiii. Liliana Fedorca (49 ani) s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, pentru a  se bucura de viața de familie. Solista are un băiețel superb, pe nume Luca, pe care l-a serbat în weekend. ”11 ani! La mulți ani, băiatul meu drag! Te iubim”, a scris Liliana pe Facebook, în dreptul unor imagini cu fiul ei.

liliana-fedorca.jpg

Liliana Fedorca și fiul ei
foto: arhivă personală

Și actrița Adriana Trandafir (64 ani) este o mamă împlinită. ”Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu... pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc alături de tine! Mama”, a scris și actrița pe internet.

fiica_adriana_trandafir.jpg

Maria Speranța, frumoasa fiică a Adrianei Trandafir
foto: Facebook

Citește și:

Mesajul emoționant al Danei Rogoz de ziua fiului ei. ”Am renăscut odată cu el”

Gina Pistol: “Mi-am pregătit geanta pentru maternitate“. Marele moment se apropie

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1