Geanina Ilieş, la volanul maşinii bunicului ei: «A fost o reîntoarcere în adolescenţă»

geanina.jpg

geanina ilies superspeed
Geanina Ilieş îşi testează abilităţile de pilot de curse la volanul unui Oltcit
foto: Pro TV

"Peţitoarea" de la Pro Tv a dat bolizii de lux pentru o experienţă la volanul unei maşini vechi, dar care are pentru ea o mare valoare sentimentală. Geanina Ilieş, noua gazdă de la "Gospodar fără pereche", a acceptat provocarea "SuperSpeed" de a testa fiabilitatea şi puterea motorului unui Olcit, maşină pe care în trecut o conducea bunicul ei.

După Cătălin Moroșanu, Costi Diță, Jorge și Cristi Bozgan, a venit și rândul Geaninei Ilieș și a luptătorului MMA Cristi Mitrea să accepte provocarea lui Costin Giurgea și a lui Tudor Bratu, gazdele emisiunii "SuperSpeed" de la Pro Tv. Prezentatoarea tv şi luptătorul se vor întrece pe circuit, la volanul a două autoturisme care au făcut istorie în România. Geanina Ilieş va conduce un Oltcit, iar Cristi Mitrea o Dacie. 

superspeed.jpg

superspeed geanina ilies cristi mitrea
Geanina Ilieş şi Cristi Mitrea, alături de prezentatorii SuperSpeed
foto: Pro TV

“Îmi place foarte mult să conduc, iar Oltcitul a fost mașină bunicilor mei. Pentru mine, a fost că o reîntoarcere în adolescență, când visam să conduc mașină bunicului. E o adevărată experiență să mergi pe pista de curse și, cu atât mai mult, cu un Oltcit! Trebuie să va spun că o să fiți surprinși de rezultatul meu de pe pistă, așa că fiți cu ochii pe ediția SuperSpeed la PRO TV de sâmbătă (23 noiembrie)”, a declarat Geanina Ilieş. 

81_ssd_9865.jpg

geanina ilies
Geanina Ilieş, la volanul Oltcitului
foto: Pro TV

Cel mai bun timp scos până acum a fost scos de Jorg,e cu Oltcitul. Va reuși Geanina să îi bată timpul lui Jorge de 2 minute şi 7 secunde? 

În topul testelor cu Dacia se află Cristi Bozgan de la Ferma care a scos  2 minute şi 17 secunde, urmat de Cătălin Moroșanu 2 minute şi 19 secunde. 

Geanina Ilieş preia ştefeta de la Anamaria Prodan

După ce a fost la cârma emisiunii "Gospodar fără pereche" timp de două sezoane, Anamaria Prodan Reghecampf a renunțat pentru o perioadă la televiziune, pentru a se putea dedica familiei sale: “Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot fi acolo. Bebe, și el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează și ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunați, sezonul ăsta o să fie fabulos!”, a spus impresara. Ea a avut şi un sfat pentru noua prezentatoare. "Să-i facă să se simtă bine, să fie în largul lor, asta e cel mai important!”, a punctat Anamaria Prodan.

 

 

Citeşte şi:

 

Geanina Ilieş şi Anamaria Prodan, peţitoarele de la PRO TV, s-au duelat în ţinute la o gală mondenă

Cum a fost experiența de la Fermă pentru Geanina Ilieș: «Nu am purtat ranchiună nimănui»

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • geanina ilies zambind

    Noua „peţitoare” de la Pro TV, Geanina Ilieş (34 der ani), a intrat deja în pâine în locul Anamariei Prodan la reality show-ul „Gospodar fără pereche”. Fosta concurentă de la „Ferma – Un nou început” ne-a vorbit despre provocările prin care trece de când lucrează pentru aceast[ emisiune.

  • A trecut prin multe greutăţi, dar, într-un fel, toate astea i-au dat putere să devină omul care este astăzi. Geanina Ilieş a povestit pentru OK! lucruri mai puţin ştiute din existenţa ei. Fosta prezentatoare TV crede că ''Ferma'', show-ul de la Pro TV, şi-a pus iremediabil amprenta asupra ei, chiar dacă a mers acolo în primul rând pentru Patrick, băieţelul pentru care, de 13 ani, joacă şi rolul de mamă, dar şi de tată. În rest, frumoasa brunetă are planuri mari, se va întoarce în televiziune cu un nou proiect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1