Geanina din «Las Fierbinți», fericită că muncește iar

gianina_baza_1.jpg

Anca Dumitra o interpretează pe Geanina

De marți, 2 februarie, “Las Fierbinți”, cel mai iubit și urmărit serial din România, se întoarce la PRO TV cu un nou sezon, de la 20.30.

De marți, 2 februarie, “Las Fierbinți”, cel mai iubit și urmărit serial din România, se întoarce la PRO TV cu un nou sezon, de la 20.30. Fierbințenii pe care românii îi urmăresc și îndrăgesc de ani buni, revin cu noi glume și situații amuzante. Telespectatorii își vor descreți frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate: Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano. “Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor.

Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți”, spune Anca Dumitra (33 de ani), Geanina din serial. Și tot ea a mai spus că “2020 a fost un an cu multe stări, de tot felul, cu multe necunoscute. N-a trecut degeaba, asta pot să spun cu certitudine”, a spus actrița pentru protv.ro. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1