Geanina de la «Insula Iubirii» este gravidă. Tatăl copilului a înșelat-o cu ispita Nicoleta

costas.jpg

Geanina de la Insula Iubirii este gravidă
Foto Instagram

Geanina de la Insula Iubirii și Costas se pregătesc să devină părinți, potrivit declarațiilor făcute de o ispită apropiată de cei doi. Deși pe insulă ambii parteneri s-au înșelat reciproc și și-au vorbit foarte urât, iată că, pentru ei, iubirea a fost mai importantă și a învins. Așa că, cei doi îndrăgostiți ar aștepta acum un copil.

Costas a rezistat doar câteva zile până a căzut în ispita întinsă de Nicoleta. Deși au avut un parcurs plin de tensiuni și de replici acide, Costas și Geanina au găsit modalitatea de a rămâne împreună. «Gecuța Căluța», așa cum îi plăcea lui Costas să-și alinte iubita, este acum gravidă. Chiar dacă simțea lipsa ei pe timpul filmărilor de pe insulă, Costas a început o relație cu ispita Nicoleta, cu care și-ar fi dorit să continue și în România. «Ce faci, fă, Gecuțo?», așa îi plăcea să o strige pe iubita care urma să devină mama copilului lui, și iată că, cu toate reproșurile și jignirile pe care i le-a adus, Genina l-a iertat. 

Cei doi au plecat separați de pe insulă, însă, la întoarcerea în România, amândoi au găsit calea de a ajunge la un numitor comun și modalitatea prin care și-au iertat unul celuilalt greșelile nenumărate. 

Nimeni nu se aștepta ca Geanina și Costas să devină părinți, dar vestea dată de Ispita Dana a confirmat zvonul care a urmărit cuplul devenit celebru în urma apariției la Antena 1.

'Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună', a dezvăluit o ispită la Xtra Night Show, potrivit viva.ro.

Geanina, schimbare de look senzațională

Geanina Obreja a intrat într-o serie de schimbări, consurenta și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și și-a lăsat părul să crească, dovedind faptul că acum s-a maturizat și este o femeie în toată firea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • geanina insula iubirii

    Geanina, una dintre concurentele actualului sezon “Insula iubirii”, s-a schimbat total după încheierea filmărilor. Tânăra ajunsă în Thailanda alături de iubitul Costas a devenit “ținta” ispitei Andi, iar pe parcursul emisiunii, lucrurile au părut că se încing între ei. Deși deocamdată nu știm ce se va întâmpla în cuplul ei, cert este că Geanina a devenit o altă femeie.

  • În cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, concurentul care a venit în Thailanda pentru a-şi gãsi singur rãspunsul la întrebarea dacã vede sau nu un viitor alături de iubita de acasă se va apropia şi mai mult de adevãr.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1