Gata cu huzurul! Borcea s-a întors în celulă

borcea-foto-inquam-photos-octav-ganea.jpg

cristi borcea, puscarie, spital, celula, apartament Miami, Alina Vidican
Cristi Borcea a fost încarcerat în 2014
Foto: Inquam Photos

Cristi Borcea trece prin clipe grele. A fost operat la genunchi şi a stat două luni departe de închisoare. Singur, într-o rezervă, afaceristul s-a simţit ca la hotel. De o săptămână însă, acesta şi-a reluat statutul de puşcăriaş.

O durere la genunchiul drept, urmată de un control şi o operaţie la menisc l-au ţinut pe Cristi Borcea (47 de ani) departe de celula din Penitenciarul Jilava. De la începutul lui decembrie 2016 şi până săptămâna trecută, fostul finanţator de la Dinamo a fost ţinut într-o rezervă la Spitalul Floreasca, din Capitală, pe secţia de Cardiologie, condusă de profesorul Şerban Brădişteanu. Două luni bătute pe muchie! Mult, spun specialiştii care ne-au explicat faptul că, în general, a doua zi după o astfel de intervenţie pacientul poate călca pe picior, iar în trei săptămâni se consideră recuperat complet. Ca să nu planeze suspiciuni asupra internării, Borcea a fost trimis zilele trecute la Jilava, acolo unde-şi ispăşete pedeapsa de şase ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor. ”Am vorbit cu el acum o săptămână şi este foarte rău. E cu moralul la pământ. În plus, are probleme cu piciorul. Se pare că suferă şi de tromboflebită, adică i-au fost găsite nişte cheaguri pe vene. Astfel că e posibil să suporte o nouă operaţie”, ne-a declarat unul dintre apropiaţii familiei. Nimeni nu ar fi crezut totuşi că în asemenea condiţii Cristi Borcea va refuza libertatea. Şi totuşi a făcut-o. Afaceristul şi-a retras cererea privind eliberarea sa condiţionată în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. ”Instanţa  ia act de retragerea cererii de liberare condiţionată formulată de petentul-condamnat Borcea Cristian– , în prezent încarcerat în penitenciar (... ). În temeiul art. 275, obligă petentul-condamnat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, scrie în decizia judecătorilor. La finele anului trecut, Cristi Borcea, acuzat de dare de mită, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare. Instanţa a contopit pedeapsa cu cea primită în Dosarul Transferurilor, astfel că fostul preşedinte executiv al lui Dinamo s-a ales cu şapte ani şi zece luni de închisoare.

 

Vinde apartamentul din Miami în care stă Vidican

alina-3.jpg

cristi borcea, puscarie, spital, celula, apartament Miami, Alina Vidican
Alina locuieşte în America cu cei doi copii ai lui Borcea

Chiar dacă are probleme de sănătate, afaceristul nu a uitat de femeile din viaţa sa. A decis să vândă apartamentul din Miami, dar n-o lasă pe drumuri pe Alina Vidican. Dacă în 2012 a încercat să-l dea cu 3 milioane de dolari, de data aceasta se mulţumeşte cu 2,7 milioane de dolari. ”Alina nu va fi dată afară din acea casă, pentru că Borcea nu face aşa ceva. S-au înţeles să-l vândă şi să împartă banii sau să-i cumpere un alt apartament mai ieftin, tot în SUA”, ne-au dezvăluit surse apropiate familiei. La divorţ, cei doi s-au înţeles ca ea, împreună cu copiii, să locuiască aici cel mult un an. 

vila3.jpg

cristi borcea, puscarie, spital, celula, apartament Miami, Alina Vidican
Locuinţa de lux are vedere la ocean

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Trist, dar adevărat! Cristi Borcea a împlint marţi 47 de ani pe patul de spital. Şi-ar fi dorit ca ziua specială să o petreacă acasă, alături de cei dragi, însă judecătorii nu i-au dat posibilitatea.

  • După divorțul de omul de afaceri, Mihaela Borcea nu s-a mai implicat în nicio relație serioasă. Asta în condițiile în care Cristi Borcea s-a însurat și a divorțat, a făcut trei copii, iar acum are o relație ”la distanță” din pușcărie. Nici Ziua Îndrăgostiților nu a prins-o pe Mihaela Borcea lângă vreun bărbat.

  • Deşi a urmat tratamente personalizate şi a investit sute de mii de euro pentru a scăpa de efectele intoxicaţiei cu mercur, Mihaela Borcea (46 de ani) nu se poate lăuda nici acum la şase ani de la acel moment cu cele mai bune analize. Femeia de afaceri a povestit senină despre problema de sănătate care i-a pus viaţa în pericol în 2011 şi a promis că în noul an va avea mai multă grijă de ea.

  • Valentina Pelinel a înflorit de când este cu Cristi Borcea. A adus pe lume un copil superb şi a revenit la greutatea de dinainte de naştere, 62 kg. Ieri, la Târgul de nunţi Mariage Fest, blonda a făcut furori cu silueta ei şi a spus ca o concluzie: ”Norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1