Gașca Zurli, primul spectacol hibrid din pandemie

gasca-zurli.jpg

Gașca Zurli
Gașca Zurli

Copiii s-au obișnuit cu „hibridul”, de la școală: jumătate din clasă în bănci, jumătate online, acasă. Ei bine, dragi copii, tot așa puteți participa la spectacol! Gașca Zurli pune în scenă, în premieră, primul spectacol hibrid din istoria sa.

A trecut un an de la ultimul spectacol jucat cu spectatori al Găștii Zurli. Acum, îndrăgita trupă condusă de Mirela Retegan revine pe scenă cu un show intitulat „Cine este SuperMAMI?”. Spectacolul va avea două componente: una online și una live. Concret, o parte din spectatori vor participa în sală (maximum 90 de persoane), restul, în număr nelimitat, acasă, online. Mirela Retegan a gândit acest proiect inedit astfel încât interacțiunea cu publicul de acasă să fie o experiență absolut specială, emoția spectacolul trecând dincolo de ecran. Ce se întâmplă pe scenă, se întâmplă și în casele celor care urmăresc producția pe ecrane, spectatorii online devenind parte din poveste.

O parte din public asistă din sală, o altă parte va fi online, de acasă

„E ceva nou în primul rând pentru noi și recunosc că am emoții. Ne reinventăm zi de zi de la începutul pandemiei. Ne era dor de spectacole. Ne întoarcem pe scenă după fix un an de la ultimul spectacol jucat, cu un format hibrid. Spectacolul din 7 Martie închide un an foarte greu, poate cel mai greu de când am făcut Zurli, și deschide ușa unor experiențe noi de care vrem să vă bucurați și să ne bucurăm, împreună. Acest spectacol înseamnă pentru noi punct și de la capăt”, a declarat Mirela Retegan.

Show-ul va avea loc pe 7 martie, de la ora 18.00. Este dedicat atât copiilor, cât și mămicilor, pentru că a fi mamă e cea mai frumoasă meserie din lume. Personajele Zurli scot în evidență multitudinea de lucruri pe care mamele de pretutindeni le fac zi de zi: de la a hrăni copilul, la a schimba scutecele de cinci ori pe zi, făcând și curățenie în casă în același timp ori pregătind prânzul sau cina.

Loading...
 
 

Citește și

  • mirela retegan gasca zurli animatori

    Sâmbătă (17 iunie), de la ora 18.00, pe Domeniul Știrbey de lângă Capitală, Gașca Zurli își invită fanii la Festivalul Familiei Zurlandia. Părinții și copiii prezenți la eveniment vor cânta și vor dansa în sincron, având astfel șansa să intre în Cartea Recordurilor! E nevoie de peste 2.000 de participanți, pentru a învinge Elveția, țara care deține acum recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1