Gaşca Zurli invită copiii la distracţie!

zurli

trupa zurli spectacol tara copii
Noul spectacol cu care trupa va colinta toată țara se numeşte "Întâmplări din lumea poveștilor"
Foto: Arhivă personală

Mare bucurie mare: trupa Zurli dă startul distracţiei! Cel mai mare teatru pentru copii pleacă din nou în turneu naţional, pentru a-i încânta pe micuţii din mai toate colţurile ţării. Primul spectacol va avea loc în data de 9 martie, la Zalău.

Record de bilete vândute la spectacolele pentru copii în România! Peste 15.000 de persoane se vor bucura de show-ul din noul turneu național "Întâmplări din lumea poveștilor", spectacol susţinut de Gaşca Zurli.

Trupa fenomen a României își face din nou bagajele și cucerește oraș după oraș. Veselia și culoarea sunt aduse din nou pe scenă. În unele orașe, copiii și părinții au epuizat biletele înainte de începerea efectivă a turneului.

Gașca Zurli se bucură de un succes nebun printre copii și părinți! 

"Turneul începe în Ardeal, primul oraș este Zalău, în 9 martie. Microbuzul Zurli se îndreaptă apoi spre Cluj Napoca - 10 martie, Brașov- 11 martie și Sibiu- 12 Martie. A doua săptămână, Gașca se mută în Moldova: Suceava - 17 martie, Bacău - 18 martie, Buzău - 19 martie. Ajungem apoi în câteva orașe din sud: Pitești - 20 martie, Craiova - 23. Ne întoarcem în vârful țării, Satu Mare - 24 martie, Baia Mare - 25 și Târgu Mureș - 26 martie. Sfârșitul lunii ne prinde în vestul țării: Timișoara - 30, Arad - 31 și, nu e nicio păcăleală, în 1 aprilie suntem la Oradea. Încercăm să acoperim țara cât mai bine și să dăm posibilitatea părinților să se deplaseze cu copiii din orașele mai mici în care noi, din păcate, din motive de costuri, nu putem ajunge", a mărturisit Mirela Retegan, creatoarea trupei Zurli.

retegan.jpg

mihaela retegan gasca zurli copii
Mihaela Retegan este fondatoarea celei mai îndrăgite trupe de spectacole pentru copii, "Gaşca Zurli"
Foto: Arhivă personală

 

În cadrul spectacolelor, copiii au multe lucruri de învăţat

Noul spectacol cu care trupa va colinda întreaga ţară îi învață pe copii cât de important e să faci treabă în echipă. În plus, le arată celor mici că e de important să câștigi, dar și să știi să pierzi. Piticii află că nu toți sunt pe locul întâi și că lucrurile se fac cu bucurie. Este un spectacol despre prietenie, dar și unul în care părinții învață trucuri noi pe care le pot folosi ca să obțină mai ușor participarea copiilor lor la diverse activități. O oră cu Gașca Zurli e magică, e cea mai veselă variantă pe care copiii și părinții o pot petrece împreună!

Loading...

Citește și

  • Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă! De azi vă puteţi scoate patinele în lume. Patinoarul din Promenada Mall, dar şi cel din Drumul Taberei se deschid.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1