Nevestele lui Geoană și Copos fac parada modei prin Capitală

mihaela-geoana-cristiana-copos12121.jpg

Prietene la cataramă, Mihaela Geoană şi Cristiana Copos şi-au aranjat viaţa şi garderoba la indigo

Au multe în comun doamnele Cristiana Copos şi Mihaela Geoană. De la afaceri, vârstă, pasiuni, proiecte caritabile, cele două “siameze” au început să-şi ia şi haine la fel. Fotoreporterii Click! le-au surprins prin Dorobanţi, ca pe Champs-Élysées, la Paris.

Nu e exclus să fi petrecut mai mult timp una cu cealaltă decât cu soţii lor, George Copos (63 de ani) şi Mircea Geoană (58 de ani). Nevestele celor doi granzi, ale căror nume sunt strâns legate de politică, afaceri şi fotbal, sunt nedespărţite de mai bine de 15 ani, de când se ocupă cu evenimentele caritabile ale Fundaţiei Renaşterea. Dar nu doar asta le uneşte. Mihaela Geoană (54 de ani) şi Cristiana Copos (56 de ani) aleargă împreună în Parcul Herăstrău, merg la cumpărături în tandem, plimbă căţeii în lesă, prin Dorobanţi, şi-au vopsit părul la fel, ies la evenimente mondene, iar lista poate continua. 

 

 

Zilele trecute, “gemenele de lux” ale high-life-ului autohton au făcut încă un pas în relaţia lor de prietenie: s-au îmbrăcat aproape la fel, în ţinute de vară, elegante, compuse din sacouri cambrate, cu rochie/fustă şi pantofi cu toc în picioare. Dar nu asta este important, ci culorile alese, inspirate din paleta cromatică a fondantelor. Mihaela a mers pe verde-fistic, iar Cristiana pe galben-pai, de parcă ar fi ieşit amândouă din vitrina celebrelor cofetării pe care le deţine familia Copos.

Loading...

Citește și

  • mircea geoana, grigore ionut mosailov, interlop

    Are 30 de ani şi era candidat la funcţia de primar al comunei Laza (Vaslui), din partea Partidului Social Românesc (PSRO), condus de Mircea Geoană. Toate bune şi frumoase, numai că tânărul candidat e cunoscut drept un apropiat al interlopilor şi transmite mesaje vulgare pe Facebook.

  • alexandra copos

    Recunoscut pentru stilul dur în care își conduce afacerile, George Copos nu pare să fi fost schimbat radical de perioada de detenție. Fostul vicepremier al României nu a ezitat să-și dea fiica afară de la conducerea firmelor sale atunci când a considerat că aceasta scapă frâiele investițiilor din mâini.

  • Intră în cofetărie, merge zâmbitoare în spatele tejghelei şi împachetează câteva prăjiturele într-o cutiuţă de carton. Nu, nu este „fişa de post” a unei vânzătoare obişnuite, ci un lucru pe care îl face zilnic fiica miliardarului George Copos. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe tânăra de 33 de ani chiar în „exerciţiul funcţiunii”.

  • Rapid Bucureşti a intrat oficial în procedură de faliment şi nu mai e decât o chestiune de timp până la dizolvarea societăţii comerciale deţinute de Valerii Moraru. În aceste condiţii, soluţia era una singură: restartul din Liga a V-a, dar întrebarea cea mai grea era cine se bagă la această treabă? Moraru a spus că nu mai e interesat, dar salvarea a venit de la cine ne aşteptam mai puţin: eternul George Copos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1