Gâdea mută Antena 3 și cere sprijinul telespectatorilor

mihai_gadea_0.jpg

mihai gadea
Mihai Gâdea este directorul Antena 3
Foto: captură Antena 3

Marți seară, 23 februarie, Mihai Gâdea a anunțat că televiziunile trustului Intact își mută sediile.

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a anunţat că Trustul Intact se mută din actualul sediu şi că totul îi costă milioane de euro, fapt pentru care le cere telespectatorilor Antenei 3 să nu schimbe postul atunci când se difuzează reclame, anunță HotNews.

"Data trecută am apelat la dumneavoastră să nu mutați telecomanda când difuzăm reclame și m-ați impresionat că ați făcut asta. Mutarea ne costă milioane de euro și, de aceea, vă rog și acum să rămâneți pe Antena 3 în pauza de reclame", a fost rugămintea lui Gâdea.

 

 

Loading...

Citește și

  • mihai gadea

    Emisiunea „Sinteza zilei” de luni, 15 februarie, a fost specială, în condiţiile în care toate vedetele de la Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars au venit alături de Mihai Gâdea după ce ANAF a anunţat trustul Intact că are la dispoziţie cinci zile pentru a elibera sediile intrate în posesia statului român.

  • mihai gadea

    Zi neagră pentru conducerea posturilor Antena 1 şi Antena 3. Gelu Diaconu, fostul şef al ANAF, a dispus emiterea unei somaţii de evacuare a Antenei 3 şi a celorlalte firme care au sediul în clădirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum şi instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gâdea, Daniel Constantin, Camelia şi Corina Voiculescu, toţi având datorii la Dan Voiculescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1