Gabriela Cristea, strictă cu Tavi Clonda! În ce condiții îi permite să facă petrecerea burlacilor

gabi_cristea_tavi_clonda_familie.jpg

În ce condiții își poate organiza Tavi Clonda petrecerea burlacilor, înainte de nuntă
Foto Instagram

Deși au spus „Da” în fața Stării Civile în urmă cu aproximativ trei ani și jumătate, Gabi Cristea și Tavi Clonda nu au organizat încă ceremonia religioasă. Dar iată că prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” va îmbrăca rochia de mireasă curând! Nunta dintre cei doi va avea loc în mai puțin de două luni, iar Gabriela deja i-a pus anumite interdicții partenerului ei, în ceea ce privește petrecerea burlacilor.

Gabriela Cristea va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată la 44 de ani, iar pregătirile de nuntă sunt în toi, având în vedere că fericitul eveniment va avea loc în luna octombrie a acestui an, în apropierea datei de naștere a prezentatoarei tv, care este pe 26 octombrie. 

„Așa cum am spus, va fi un eveniment restrâns, cu doar câțiva apropiați. Am avut foarte multă treabă până acum, nu am început pregătirile, nunta va avea loc la sfârșit de octombrie sau cel mult început de noiembrie. Vom avea cununia religioasă și o petrecere cu doar câțiva invitați, doar apropiații noștri”, a declarat Gabi, pentru revista Viva, la începutul verii. 

gabi_cristea_tavi_clonda_fetita.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună o fetiță, pe Bella Victoria Margot
Foto Instagram

Pe lângă pregătirile de nuntă însă, Gabriela Cristea mai are și alte evenimente cu care să „își bată capul”. Gabi a mărturisit, în cadrul emisiunii pe care o moderează, faptul că Tavi Clonda își poate organiza petrecerea burlacilor doar dacă îndeplinește anumite condiții. Cum toată lumea știe în ce manieră se desfășoară, de regulă, aceste petreceri, Gabriela vrea să se asigure că evenimentul va avea loc undeva unde să-l poată „monitoriza” îndeaproape . Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească Tavi Clonda pentru a beneficia de petrecerea burlacilor, înainte de nuntă. 

„Eu i-am zis soțului meu. Dacă vrea să facă petrecerea burlacilor, o face aici, acasă, pe terasă. I-am zis: tu cu băieții, iar eu mă uit de la balcon!” a susținut Gabriela Cristea, în cadrul emsiunii „Te iubesc de nu te vezi”, comentariul prezentatoarei făcând deliciul publicului. 

Gabriela Cristea va purta două rochii de mireasă la nuntă 

„M-am gândit că pot să-mi iau cea mai incomodă rochie de mireasă pentru că, oricum, voi sta maximum două ore îmbrăcată cu ea. Nu știu exact cum vreau să arate, dar va fi chiar rochie de mireasă, albă. Apoi, la petrecere, mă voi schimba. Voi avea tot o rochie albă, dar una mai lejeră, de seară, de petrecere”, a mai spus Gabriela, în urmă cu ceva vreme, pentru sursa anterior menționată. De asemenea, recent, prezentatoarea tv a declarat că-și dorește ca voalul rochiei de mireasă să fie unul spectaculos, foarte lung, aceasta dorind să fie în centrul atenției în ziua cea mare. 

Loading...
 
 

Citește și