Gabriela Cristea și Tavi Clonda se giugiulesc în public. Scene de senzație la premiera noului serial turcesc

clonda.jpg

telenovela
O nouă telenovelă se va difuza pe Kanal D, începând cu săptămâna viitoare
Foto: Arhiva personală

Un nou serial turcesc își face loc pe postul de televiziune Kanal D. ”Dragoste infinită” va avea premiera în România pe data de 20 Martie, iar vedetele Kanal D au fost invitate la Băneasa pentru vizionare.

Kanal D lansează, începând cu săptămâna viitoare, un nou serial turcesc. Personajele controversate, ”dragostea cu năbădăi” și scenariul poveștilor inedite vor ține românii cu sufletul la gură din 20 Martie.

Vetele postului de televiziune au fost invitate la vizionarea primul episod al serialului. Raluca Bădulescu, Teo, Ilinca Obadescu, Florentina Opriș sunt câteva nume care au participat la eveniment. Nu puteau lipsi Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care s-au ”prostit” de zor și au încercat să pozeze ca eroii noului serial.

tavi.jpg

gabriela
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au încercat să se pună în pielea personajelor
Foto: Arhiva personală

 

Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc să-și declare dragostea și nu se ascund de ochii curioșilor, atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele unul față de celălalt.

gabriela.jpg

gabi cristea tavi clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o frumoasă poveste de dragoste
Foto: Arhiva personală

 

Tavi și Gabriela s-au simțit foarte bine, punându-se pentru puțin timp în ipostazele eroilor, iar participanții s-au amuzat copios pe cele văzute.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1