Gabriela Cristea Și Tavi Clonda fac cununia religioasă în toamnă. Nu-și doresc petrecere

11_2-col-gabi-cristea-tavi-clonda.jpg

Gabi Cristea, Tavi Clonda și micuța lor, Victoria

Gabriela Cristea se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Dacă acum câțiva ani trecea printr-un divorț răsunător, cel de Marcel Toader, iată că acum, prezentatoarea de la Antena Stars are parte de familia pe care și-a dorit-o întotdeauna.

În aprilie 2015, Gabriela Cristea devenea doamna Clonda, după ce se cununa civil cu solistul Tavi Clonda, cel care i-a fost și coleg de emisiune la Kanal D, atunci când aceasta prezenta show-ul matrimonial "Te vreau lângă mine". După câțiva ani de iubire, în septembrie 2017 a apărut în viața lor cel mai de preț cadou, micuța Bella Victoria Margot, pe care au creștinat-o în primăvară.

În plus, Gabi Cristea a revenit și pe micul ecran, la Antena Stars, acolo unde prezintă o emisiune similară cu cea pe care a lăsat-o pe mâna Biancăi Drăgușanu. "Te iubesc de nu te vezi" este show-ul care a readus-o pe Gabriela în atenția celor de acasă.

gabriela-cristea-fiica-antena_stars-serviciu-platou-mai-2018.jpg

Gabriela Cristea şi fiica ei, în emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", luni, 28 mai 2018
Gabriela Cristea, în emisiunea de debut de la Antena Stars, alături de fiica ei, Victoria
foto: arhivă personală

 

Perioada bună prin care trece va fi încununată de nunta ce va avea loc în toamnă. Vedeta a povestit la "Xtra Night Show" despre fericitul eveniment: își dorește ceva foarte intim, fără petrecere. Gabriela și Tavi nu au stabilit încă data în care își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu, dar sunt hotărâți să nu facă tam-tam pe seama acestui subiect.

Prezentatoarea s-a pus pe slăbit pentru a fi în formă maximă când va îmbrăca rochia de mireasă. Nu exagerează și nu se înfometează, ci a fost la nutriționist, care i-a recomandat o dietă pe baza căreia să jos un kilogram pe săptămână.

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabriela Cristea şi fiica ei, în emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", luni, 28 mai 2018

    Gabriela Cristea și Bianca Drăgușanu nu şi-au angajat bone, aşa că își iau fetițele cu ele la serviciu atunci când tăticii Tavi Clonda şi Victor Slav sunt ocupaţi. Cu această “reţetă”, prezentatoarele TV fac şi audienţă, dar îşi şi obişnuiesc odraslele cu camerele de luat vederi.

  • Botez cu ştaif sâmbătă în showbiz-ul românesc! Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) şi-au creştinat micuţa la opt luni de la naşterea sa. Fericitul eveniment a avut loc la Biserica “Sfinţii Mihail şi Gavril” din comuna Corbeanca, acolo unde cele două vedete au şi locuinţa.