Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales deja numele fetiței: «O să fie unul de floare»

gabriela-cristea-nume-fetita-2.jpg

Gabriela Cristea a ales deja numele bebelușei din burtică
Foto Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda o vor întâmpina în curând pe cea de-a doua fetiță a lor, iar pregătirile pentru bebe sunt în toi! De la cumpărături de tot felul, până la amenajarea camerei micuței ce va veni pe lume și chiar și alegerea numelui pe care viitoarea membră a familiei îl va purta, cei doi soți au fost destul de ocupați în ultima perioadă.

După ce au mers la cumpărături pentru achiziționarea unui cărucior special, care să fie potrivit pentru ambele surioare, se pare că Tavi Clonda și Gabriela Cristea au purtat și câteva discuții referitoare la numele pe care îl va pura bebelușa, care va veni pe lume în aproximativ câteva luni. Muzicianul și prezentatoarea TV au avut o dezbatere în acest sens, iar Tavi a dezvăluit că Gabriela a fost cea care a ieșit câștigătoare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales numele fetiței lor

Deși nu doresc momentan să dezvăluie numele fetiței lor, care se va naște primăvara aceasta, Tavi a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, că datorită frumosului anotimp în care micuța lor va veni pe lume, au decis să-i dea acesteia un nume de floare. Totuși, firile lor superstițioase îi fac pe cei doi să țină secret denumirea bebelușei pentru moment. De asemenea, aceștia îi pregătesc deja și camera bebelușului cu numărul 2 pentru o primire cât mai călduroasă în familie.

gabriela-cristea-familie.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt nerăbdători să-și strângă în brațe cea de-a doua fetiță
Foto Instagram

Soții îi pregătesc deja și camera micuței

Tavi Clonda și Gabriela Cristea urmează să devină părinți pentru a doua oară peste puțin timp. Tavi Clonda a mărturisit că, în urma discuțiilor, soția lui a avut câștig de cauză. „Nu sunt emoționat, n-am fost nici prima oară. E alt sentiment, ești mai sigur pe tine, emoția există, dar nu mai e panică. Sarcina e ok, n-are pofte ieșite din comun, nu mănâncă excesiv. Acum am început să amenajăm camera. Ne mutăm noi ca să îi facem o cameră.

Avem o listă (de nume n.r) și cred că l-am ales, dar nu pot să zic, suntem superstițioși. A început cu 30 de-ale mele de-ale Gabrielei, mereu câștigă Gabriela… Trebuie să fim amândoi de acord. Se va naște primăvara, deci o să aibă un nume de floare”, a declarat Tavi Clonda la emisiunea „Star matinal de weekend”, difuzată de Antena Stars.

„Ne împărțim între viața de familie și carieră. E mai greu, dar reușim. Somnul nu există. Ea (nr. Victoria, fiica lor) a fost o fetiță cuminte vreun an. Nu mai e somnul atât de lin precum era. Dormea de la 10 la 8. A avut o răceală înainte de sărbători și s-a dereglat un pic. Somnul e presărat cu un biberon de lapte pe la 3. De ceva timp avem o doamnă care ne ajută”, a mai adăugat soțul Gabrielei Cristea.
 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1