Gabriela Cristea, pusă pe liber de la Kanal D! Soţul ei e vinovat de tot

Tavi Clonda si Gabriela Cristea la Venetia.jpg

Tavi Clonda Gabi Cristea
Tavi Clonda şi-a călcat rău pe nervi şefii turci de la Kanal d
foto: arhiva personală

Scandal monstru la Kanal D, iar protagonişti sunt nimeni alţii decât Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Supărată că cei din conducerea postului patronat de turci l-ar fi dat afară pe soţul ei, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" a sărit ca arsă , iar reacţia ei a provocat o ceartă aprigă.

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea "Te vreau lângă mine" şi nu pentru că este gravidă şi va intra în concediu, ci a fost se pare forţată să ia această decizie. Surse din interiorul postului povestesc că totul ar fi început din cauza unor discuţii între Tavi Clonda, soţul vedetei, şi management. 
Acesta ar fi fost informat la începutul acestei săptămâni că nu va mai apărea în emisiune cu trupa sa. Vestea a ajuns imediat la urechile soţiei lui, Gabriela Cristea, însărcinată în şase luni care a făcut un scandal teribil. Bruneta le-ar fi reproşat celor care au luat această decizie că nu au dreptul să-i dacă ordine în propria emisiune şi că ea se ocupă singură să-şi aleagă colaboratorii. În urma acestor schimburi dure de replcii, vedetei i s-ar fi pus în vedere să-şi ia o perioadă mai lungă de concediu.

12-13-vedete-2-col-bianca-si-victor-foto-brandedcont.net-prestigetours.jpg

Bianca şi Victor sunt preferaţii patronilor de la Kanal d
Foto: Brandedcont.net-PrestigeTours

Coincidenţă sau nu, în ultimele două zile, la Kanal d, au fost difuzate doua reluări ale emisiunii. Nu doar că Gabriela Cristea se pare că nu mai este în cărţi, ci conducerea i-a pregătit şi o înlocuitoare. Bianca Drăguşanu urmează să modereze emisiunea de luni până sâmbătă. Dacă zvonurile se confirmă, atunci fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, va lucra împreună cu iubitul ei Victor Slav, care abia a semnat cu turcii pentru emisiunea-tabloid “Wowbiz”.

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica

    După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

  • gabriela cristea insracinata cinci luni leagan gradina

    Canicula din aceste zile a făcut-o pe graviduţa Gabriela Cristea să renunţe la haine şi să se expună direct în costum de baie. Însărcinată în 6 luni, prezentatoarea Kanal d şi-a arătat burtica rotunjoară. Vdeta şi soţul ei, Tavi Clonda, vor deveni părinţii unei fetiţe în această toamnă, acesta fiind primul copil al cuplului.

  • Gabriela Cristea

    După îndelungi şi costisitoare tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii! Vedeta tv este însărcinată în 15 săptămâni, urmând ca la finalul lunii august ea şi soţul său, Tavi Clonda, să devină părinţi. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi fix după ce medicul le-a spus că nu sunt probleme cu sarcina.

  • Gabriela Cristea revine “pe sticlă” de luni, la Kanal D, la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Vedeta va avea un salariu mai mare decât Viorica şi Ioniţă din Clejani, care au prezentat ultimul sezon al acestei producţii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1